Villa i middelhavsstil med inspiration fra Hollywood

Storslået villa i middelhavsstil trækker på både spansk, marrokansk, og italiensk design. Og så der der hentet inspiration fra Hollywoods gyldne æra.

Afskærmet af antikke jernporte ligger et af Santa Monicas mest historiske hjem med håndmalede lofter i middelhavsstil og en salgspris på næsten 310 millioner kroner. Villa Ruchello er ifølge TopTenRealEstateDeals.com bygget i 1932 husets ejer, Shane Smith, bestyrelsesformand for Vice Media, har hældt millioner i palæet for at bevare det gamle håndværk og samtidig opdatere villaen til nutidens standarder.

LÆS OGSÅ: Boligindretning på italiensk

LÆS OGSÅ: Italiensk stil i bolig med Marilyn Monroes aura

Villa Ruchello trækker på en stil, der kendes fra de bedste palæer på den franske Riviera eller Amalfikysten. Villaen ligger bag en tre hektar stor jungle med palme- og frugttræer, bregner og frodige haver. Villaen har udgjort den scenografiske baggrund for film som Beverly Hills Cop and Entourage, og den var engang hjem for flere medlemmer af Fleetwood Mac.

I forbindelse med restaureringen af villaen formåede Shane Smith at indfange stemingen fra Hollywoods gyldne æra.

Palæ i middelhavsstil

Ejendommen rummer et palæ i middelhavsstil med otte soveværelser og to pensionater, en stor pool med tilhørende poolhus med sin brændeovne og pizzaovn omgivet af tykke beplantninger og vinstokke. Haverne inkluderer en frugtplantage med citron-, lime-, appelsin- og avocadotræer samt urter og grøntsager. Dertil kommer en vingård.

De to pensionater har hver to soveværelser. Den ene har desuden mødelokaler og et køkken. Mellem begge pensionater og hovedbygningen er der 12 soveværelser og 13 badeværelser fordelt på et boligareal på sammenlagt 1.300 kvadratmeter.

Hovedhuset henter inspiration fra både spansk og marokkansk design i den to etager høje, åbne entré med trapper af marokkanske, keramiske fliser og hvid eg.

Huset rummer opholds- og spisestuer med håndmalede bjælkelofter, lysekroner fra Venedig, et kokkekøkken, musiklokale og et soveværelse med garderobe. Der er mosaikgulve på badeværelserne, et tyrkisk bad og private terrasser. Hele husets udtryk præges af udskårne kapper, buede døre og store vinduer.

Det rummelige bibliotek rummer en hemmelig trappe, der fører ned til palæets vinkælder.

Beliggende på et af L.A.s mest eftertragtede områder er Santa Monica kendt for lange kystlinje og havudsigt og den historiske Santa Monica Pier. Santa Monica er et hotspot for Hollywood-berømtheder, der her kan trække sig tilbage fra arbejdet i Los Angeles, uden at være for langt væk fra filmstudierne.

I øjeblikket er det dyreste hjem i området, Villa Ruchello, der til salg hos ejendomsmæglerne Santiago Arana fra Agency, Beverly Hills.