Se 12 vilde og inspirerende børneværelser

Se en række bud på nogle af de mest vilde og inspirerende børneværelser til både piger og drenge her. Lad os bare sige, at den ikke får for lidt.

Mange er villige til at gå langt for at skabe et lækkert børneværelse til sine elskede små. Og så er der dem, der er villige til at gå længere. Og som har plads og råd til og samt mulighed for det. Det kan resultere i nogle ganske vilde og inspirerende børneværelser.

LÆS OGSÅ: Designsamarbejde med fokus på børneværelset

Tag et kig herunder. Måske kan du finde inspiration til netop dit projekt.

Vilde og inspirerende børneværelser: Fantasy Air Balloon. Foto: Circu.
Vilde og inspirerende børneværelser: Fantasy Air Balloon. Foto: Circu.

Fantasy Air Balloon fra Circu er en børneseng fremkalder den romantiske, drømmende og finurlige stemning ved en tur i luftballon!

Sengen har et farveskiftende lys- og lydsystem på den øverste del, og kan på grund af sit unikke design nemt forvandles til en tremmeseng, seng og sofa.

Seng til børneværelse designet som en bil.
Foto: Circu.

Bun Van Bed er et komplet soveværelsessæt til børneværelset. Sengen er inspireret af den ikoniske 60’er autocamper Fillmore fra Disney-filmen Cars.

Denne luksuriøse seng til børneværelset rummer også skrivebord, tv og såmænd et minikøleskab. Sengen forhandles af Circu.

Foto: Circu.
Foto: Circu.

Dolly Playhouse fra Circu er endnu en luksuriøs børneseng, der er designet med henblik på at sikre, at børn har sjovt på deres værelse. Sengen er inspireret af de berygtede dukkehuse og indrettet som en moderne version af et legehus til børn.

Den er specielt målrettet de små, der ønsker deres eget lille eventyr. Rundt om sengen er den en lille have med trapper og selvfølgelig en rutsjebane! Og et af de vigtigste aspekter af børneværelset er ikke glemt: Der er plads til opbevaring i den udvendige del af trappen.

Mowgli Playhouse: Indendørs legehus til børneværelset.
Foto: Circu.

Inspireret af Junglebogen blev Mowgli Playhouse fra Circu designet ved hjælp af naturens elementer.

Legehuset er tiltænkt børn, der elsker udendørslivet så meget, at de ønsker at tage det med indenfor.

Sengen til børneværelset er inspireret af Alice i Eventyrland.
Foto: Circu.

Mr. Bunny Bed fra Circu er inspireret af ​Alice i Eventyrland. Idéen bag sengen er at tage den lille med ind i et fantasiland, hvor han eller hun kan udforske sine vildeste drømme og fascineres af naturens skønhed.

Foto: Circu.
Foto: Circu.

Samme seng, en anden farve og et andet værelse med et lidt mere afdæmpet design.

Luksuriøst indrettet børneværelse/pigeværelse.
Foto: Circu.
Luksuriøs seng til børneværelset / pigeværelset.
Foto: Circu.

Inspireret af filmen Atlantics blev denne enestående seng lavet til konfortabelt at holde den lilles drømme i sikkerhed, mens han/hun rejser gennem fantasien om natten.

Lavet af materialer som træ og blødt fløjl, er Tristen-sengen fra Circu et kongerige klar til at tage en plads i det luksuriøst indrettede børneværelse.

Grønne nuancer på børneværelset.
Foto: Circu.

Endnu et børneværelse møbleret med design fra Circu. Bogstavet B oplyser ethvert rumdesign med sin runde decoform kombineret med en blanding af guld, sort og blå. Inspireret af ikonerne i fra Art Deco, står B‘et for beauty, bohemian, brightness.

Det moderne lys er ikke bare tænkt som et sjovt element. Det har også til hensigt at tilføje en tilpas mængde luksus og elegance. Lampen kan i øvrigt også bruges udendørs, og farven kan tilpasses. Endeligt fås den i en mini-version til væggen.

Foto: Circu.
Foto: Circu.

Grundlægger af designfirmaet Britto Charette, David Charette, har i samarbejde med Circu indrettet dette børneværelse med en ambition om at skabe en fortælling, hvor tiden stopper og magien begynder.

Værelset er indrettet ved hjælp af cirkulære “magiske” møbler med henblik på at låse børnenes fantasi op.

Foto: Circu.
Foto: Circu.

Dette moderne og luksuriøse børneværelse er indrettet af Design Studio af designeren Yuriy Zimenko, som grundlagde virksomheden for mere end femten år siden i Kiev.

Tegnestuen er kendt for at engagere sig i et tæt forhold til deres kunder for at forstå, hvad de har i tankerne for projektet, og hvilken stil de leder efter, så de kan bygge deres drømmehus præcis, som de drømte om, at det skulle være. Her er børneværelset indrettet med en Rockey Rocket-lænestol fra Circu.

Foto: Circu.
Foto: Circu.

Dette meget specielle børneværelse er inspireret af alle de eventyr, som det lille barn endnu ikke har oplevet, og så er det inspireret af naturen samt elementer fra “Junglebogen”. Værelset er her indrettet som en sjov jungle med masser af spil og et aktivitetsrum.

Foto: Circu.
Foto: Circu.

Højt at flyve! Sky B Plane fra Circu er en seng inspireret af Disney-filmen “Planes” og karakteren Leadbottom.

De dekorative kufferter er opbevaringsrum og giver barnet mulighed for at klatre op og ned i flyet. Den har desuden hemmelige opbevaringsrum på begge sider af bundfløjen og i trapperne. Den øverste vinge er en hylde.