Vil du have en seng i haven?

Ilva gør sig klar til foråret med flere møbler til udendørs brug. Bolighuset er blandt andet klar med en seng til haven.

Hos Ilva kan man åbenbart næsten ikke vente på, at det hele begynder at spire, og luften bliver lunere. I hvert fald er bolighuset klar med flere møbler til udendørs brug. Det fremgår af et par pressemeddelelser fra bolighuset.

“Olano solseng i naturrattan er indbegrebet af dansk sommerhygge.

Så hvis uderummet skal indrettes hyggeligt og romantisk – uanset om det er på terrassen eller i udestuen er Olano det oplagte valg”, skriver Ilva eksempelvis

Sengen måler 185 centimeter i længden, 79 centimeter i bredden og 55 centimeter i højden, oplyser Ilva. Prisen lyder på 3.999 kroner.

Ilva har naturligvis også det traditionelle havebord med tilhørende stole på menuen.

“Dette havesæt er designet ud fra en stilart inspireret af en mindre kendt side af 70’erne, der repræsenterer en sammensmeltning af komfort, dekadent luksus og velvære.

Milford bordets sorte overflade i polystone er vedligeholdelsesfri, har en høj ensartethed og er med til at skabe et yderst stilrent look. Samtidig med at Ella havestolen er essensen af luksuriøs komfort. Det flotte rebværk har et indbydende udtryk og fås i grå eller sort. Stolen er fremstillet af rustfrit aluminium”, skriver Ilva.

Milford havebordet fås i en størrelse på 120 centimeter i diameter og med en højde på 75 centimeter for 5.499 kroner. Desuden fås det i en udgave, hvor det måler 200 centimeter i længden, 90 centimeter i bredden og 75 centimeter i højden for 6.999 kroner.

Ella havestole inklusive hynder koster 1.099 kroner per styk og fås både i grå og sort,

Havemøblerne kan købes i Ilva fra og med uge 9, 2020, oplyser bolighuset.