Bliv nabo til af verdens største realitystjerner og få luksus i overflod

I dette palæ finder du betagende luksus i overflod, og da det er til salg, kan du blive nabo til en af verdens største realitystjerner. Se billeder her.

Hvis du tilfældigvis er fan af en af verdens største realitystjerner og mest prominente influencere, Kourtney Kardashian, så har du mulighed for at blive hendes nabo og samtidig ejer af lidt over 5.000 kvadratmeter luksus i overflod et palæ med intet mindre end syv soveværelser og ti badeværelser.

LÆS OGSÅ: Se realitystjernes stilrene boligdesign

Det eneste, det kræver, er at du er klar til at punge ud med godt 210 millioner kroner, oplyser TopTenRealEstateDeals.com om ejendommen, som aktuelt er til salg hos mæglerne Compass.

Det Paris-inspirerede palæ ligger på en smukt anlagt grund, der leder tankerne hen på et eventyrslot med sine labyrinter et vandfaldsbassin, to broer, en grillpavillon, en bålplads, flere terrasser samt adskillige frugttræer – herunder avocado, figner, blommer, appelsin og citron.

Indendørs er palæet klassisk indrettet med massivtræ, marmor og kalksten, og palæet sælges fuldt møbleret. Den storslåede foyer i to etager omfatter en betagende, dobbeltsvævende trappe med håndlavede, franske lysekroner.

Kokkens køkken har forbindelse til både en morgenmadskrog og en spektakulær, formel spisestue med en særligt designet pejs, og så naturligvis en temperaturstyret vinkælder.

Soveværelset er enorm og indrettet med en passende himmelseng, et stort walk-in closet, en stor glasindrammet dampbruser og sauna. Fra soveværelset er der direkte adgang til to smukke terrasser med marmorsøjler og en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge.

Hvert af de andre seks soveværelser har sit eget tilhørende badeværelse, ligesom nogle har deres egne terrasser.

Hjemmet er perfekt til indrettet til gæster med en åben grundplan, der gnidningsløst forbinder de hvælvede loftsstuer og spisestuer med udendørs lounges.

Og så er der installeret surround sound i alle de større rum. Hjemmebiografen med ti pladser er indrettet med klare referencer til “old school” Hollywood-glamour med rødt fløjl og udskåret mahogni, og så inkluderer den sin egen bar.

Desuden rummer det luksuriøse og klassisk indrettede palæ et spillerum med spejlloft, et bibliotek med en specialdesignet pejs, et smukt designet hjemmekontor og et komplet fitnessrum med tilhørende massagerum.

Palæet ligger i Calabasas, som tidligere var en søvnig forstad, som i de senere år er blevet populær blandt berømtheder, der her kan undslippe de paparazzierne, der ellers gør livet surt for de kendte i Beverly Hills og Hollywood Hills.

LÆS OGSÅ: Villa i middelhavsstil med inspiration fra Hollywood

Calabasas er en såkaldt “gated community”, som giver disse stjernerne et privatliv, mens de samtidig kan nyde en smuk udsigt over bjergene og have nem adgang til 101 Freeway, der fører tilbage til det vibrerende byliv.

Foruden en af verdens største realitystjerner er der en række andre øvrige berømtheder i nabolaget. Her kan nævnes Drake, Jessica Simpson, Justin Bieber, Miley Cyrus og Will Smith. Desuden ligger palæet ganske praktisk, hvis man skulle være medlem af den lokale “Country Club”, ligesom der både er gode shoppingmuligheder og fine restauranter i nærheden.