Vandbesparende brusehoved med behagelige indstillinger

Bruseserie vandt i 2021 en innovationspris for sit tidløse design og evnen til at sikre en behagelig bruseoplevelse i kombination med sin vandbesparende funktion.

Ofte forbliver det ønsketænkning, for mange føler ikke, at de har plads eller råd til et luksusbad. Men Hansgrohe Pulsify S, en bruserserie i moderne design, åbner nye muligheder for hjemmets bruseområde. Under Hansgrohe Pulsify S bruserne opstår et blidt regnvejr med den mikrofine stråletype PowderRain. På familiens store badeværelse eller det lille badeværelse i lejligheden: Hansgrohe Pulsify S byder på den optimale, individuelle bruseroplevelse til ethvert rum, ethvert budget og enhver smag. De forskellige stråletyper i håndbruseren vælges med et enkelt tryk på en knap.

Hansgrohe Pulsify modtager guld i German Innovation Award

Den nye bruseserie fra hansgrohe blev den 18. maj 2021 kåret som vinder af den tyske innovationspris i online-galleriet af det tyske designråd i kategorien “Excellence in Business to Customer – Heating and Bathroom”. German Innovation Award hædrer hvert år produkter og løsninger på tværs af brancher, der sammenlignet med tidligere løsninger adskiller sig ved primært at sætte forbrugeren i centrum og skabe værdi. Ekspertjuryen valgte Pulsify ud fra følgende argumenter:

“Det nye Pulsify-brusersystem imponerer med et klart, tidløst design, der kan integreres harmonisk i mange moderne badeværelsesmiljøer med dets forskellige størrelser, farvekombinationer og modelvarianter, samtidig med, at det giver en høj grad af designfrihed. Bemærkelsesværdigt er også den nye PowderRain-stråletype. Med sine mikrofine vanddråber sikrer det ikke kun en særlig behagelig bruseoplevelse, det hjælper også med at reducere vandforbruget med op til 60 procent. Det er imponerende, hvordan kundefordele, sofistikeret design og bæredygtighed er blevet kombineret her på et æstetisk højt niveau.”

Vandbesparende og let at vedligeholde

Hansgrohe Pulsify S bruserne imponerer med et moderne, iøjnefaldende design. Med afrundede former, der er lette at pleje, er de blikfang i mange forskellige badeværelsesmiljøer. Valget mellem de tre overflader krom, mat sort og mat hvid gør det let at kombinere bruserserien med passende produkter ved håndvask og badekar, særligt armaturserien Vivenis fra Hansgrohe.

LÆS OGSÅ: Brusebad fra Hansgrohe: Fra bronze til guld og fra sort til hvidt

Pulsify 3jet håndbruseren findes i to varianter, der begge har stråletyperne PowderRain for et behageligt brus for kroppen og IntenseRain, der er god til at skylle shampoo ud. Forskellen ligger i den tredje stråletype. Én variant byder på en afslappende massagestråle, den anden på en aktiverende Mono-stråle. En anden fordel ved Hansgrohe Pulsify S er det lave vandforbrug ved EcoSmart-varianten. Du kan vælge en håndbruser, der sparer på vandet, hvis du ønsker det, og det passer til dine bruseønsker. Med ”Green”-varianten med én stråletype kan du endda skrue forbruget helt ned til 6 liter vand i minuttet.

Også når det gælder rengøring, er der mange fordele ved hansgrohe Pulsify S, for håndbruseren er udstyret med den velkendte Hansgrohe QuickClean-funktion. Ved jævnligt at gnide let med fingrene hen over stråleskivens dyser løsnes kalkaflejringerne, der uundgåeligt vil opstå.