Trådløs højtaler med wifi fra Sony

Med en trådløs højtaler med wifi, kan man tage lyden med sig rundt i boligen. Sony har netop lanceret to nye trådløse højttalere - SRS-RA5000 og SRS-RA3000.

Med en trådløs højtaler med wifi kan du tage lyden med dig rundt i hele din bolig. Foto: PR.
Med en trådløs højtaler med wifi kan du tage lyden med dig rundt i hele din bolig. Foto: PR.

Med en trådløs højtaler med wifi kan man fordybe sig i sin yndlingsmusik, og en trådløs højtaler skaber en rolig stemning med musikken som din følgesvend.

Sony har lanceret to nye trådløse højttalere – SRS-RA5000 og SRS-RA3000 – der giver en ukompliceret lytteoplevelse i høj kvalitet, uanset hvor du befinder dig i dit hjem.

Den nye SRS-RA5000 fra Sony. Foto: PR.
Den nye SRS-RA5000 fra Sony. Foto: PR.
Den nye SRS-RA3000 fra Sony. Foto: PR.
Den nye SRS-RA3000 fra Sony. Foto: PR.

De to højttalere er udstyret med Sonys unikke ”spatial sound” teknologier, der skaber en omsluttende lydoplevelse.

LÆS OGSÅ: HØJTALERE FRA IKEA I CENTRUM I NY SÆRKOLLEKTION

Uanset om du læser, laver mad, arbejder eller lytter til din yndlingmusik, så er RA5000 og RA3000 en sublim tilføjelse til hjemmet. Begge højttalere er nemlig designet til at levere lyd i høj kvalitet og give en 2-kanals lydoplevelse.

Foto: PR.
Foto: PR.

Takket være Sonys unikke ”spatial sound” teknologier Immersive Audio Enhancement og 360 Reality Audio fylder RA5000 og RA3000 ethvert rum med både vertikal og horisontal lyd, som skaber et bredt sweet spot for lytteoplevelsen. 360 Reality Audio-musiknumre, der kan nydes via kompatible musikstreamingtjeneste, inkorporerer tredimensionelle lydplaceringsdata, hvilket betyder, at højttalerne kan give en ultimativ altomsluttende lydoplevelse. Immersive Audio Enhancement, der er en unik Sony-algoritme, transformerer alle dine yndlings 2-kanals musiknumre, så hele rummet fyldes med lyd og lytteoplevelsen forbedres.

RA5000 kommer desuden med Hi-Res-lyd og sikrer en overlegen lydkvalitet ved afspilning af lyd i High-Resolution. RA5000kommer både medtre indbyggede højttalerelementer, der skyder lyden opad og spreder musikken vertikalt, mens tre højttalerelementer i midten spreder lyden horisontalt. Højttaleren kommer med neodymmagneter, der har høj magnetisme, og en mica-forstærket cellulær membran, som sikrer kraftfuld lyd fra en kompakt størrelse, mens subwooferen oversvømmer rummet med en rig og dyb bas.

Foto: PR.
Foto: PR.
Foto: PR.
Foto: PR.

RA3000 skaber lyd fra alle retninger med en dyb bas ved hjælp af et komplet højttalerelement, en diffusor, der spreder lyden gennem rummet i alle retninger, og en dobbelt passiv radiator, der producerer en dyb bas. Højttalerens overlappende diskanthøjttalere danner en bølgefront, der går opad, som dermed leverer vertikal lyd. Sammen skaber de en fordybende lydoplevelse.

Nyd en ukompliceret lytteoplevelse i høj kvalitet

Både RA5000 og RA3000 kommer med lydkalibrering, der sikrer optimal lyd, uanset hvor højttaleren står i hjemmet. På RA5000 skal du blot holde Immersive Audio Enhancement-knappen nede, og så vil højttaleren foretage en detaljeret lydkalibrering, der sikrer en optimal lyd for det rum, som højttaleren er placeret i. RA3000 foretager automatisk justeringer, mens du lytter til musikken. For at aktivere den automatiske genkalibrering på RA3000, skal du blot tænde højttaleren i det rum, hvor du skal lytte til musikken, og så justerer højttaleren sig til placeringen.

Foto: PR.
Foto: PR.
Foto: PR.
Foto: PR.

Begge højttalere kommer desuden med Auto Volume-funktion, som justerer lydstyrken for hvert enkelt nummer, så du oplever den samme lydstyrke uanset hvilken sang, der spiller.

Få mest muligt ud af dine højttalere derhjemme

RA5000 og RA3000 er via indbygget Chromecast kompatible med Google Assistant -aktiverede enheder samt Amazon Alexa-aktiverede enheder, så du kan styre musikken ved hjælp af din foretrukne stemmeassistent. Med din stemme kan du blandt andet starte og stoppe musikken eller tilpasse lydstyrken.

Begge højttalere understøtter Multiroom-afspilning, der lader dig spille samme eller forskellige sange i separate rum på samme tid ved hjælp af højttalergrupper, der kan oprettes med Google Home eller Amazon Alexa-apps.

Foto: PR.
Foto: PR.
Foto: PR.
Foto: PR.

Du kan også styre højttaleren fra “Sony | Music Centre”-appen på din smartphone, hvor du kan tilpasse forskellige indstillinger for at opnå den ønskede lytteoplevelse.

RA5000 og RA3000 kan begge kobles trådløst til kompatible BRAVIA tv’er for at forbedre lydoplevelsen på dit tv. Begge højttalere kan tilsluttes Wi-Fi, har Bluetooth®-teknologi og NFC, er kompatible med Spotify Connect og har indbygget Chromecast, så du kan parre højttaleren med din smartphone eller tablet, og streame din yndlingsmusik på den måde, du foretrækker.

Designet til hjemmet

RA5000 og RA3000 kommer i et unikt, elegant og lækkert design, der passer til ethvert hjem. Begge højttalere fås i sort med kobberdetaljer, mens RA3000 også fås i en lys grå med sølvdetaljer.

RA3000 kommer desuden i en kompakt størrelse, der kan stå næsten hvor som helst – endda på badeværelset, da højttaleren er resistent overfor fugt. Så uanset om du ønsker at nyde afslappende musik i badet eller danse rundt i køkkenet, er RA3000 den perfekte højttaler.

Pris og tilgængelighed

  • SRS-RA5000 bliver tilgængelig fra februar 2021 til en vejledende udsalgspris på 4000 kroner.
  • SRS-RA3000 bliver tilgængelig fra februar 2021 til en vejledende udsalgspris på 2500 kroner.

For produktspecifikationer, besøg: