Tilbehør til hjemmet fra Jysk

Jyks har masser af inspiration til nemme måder, du kan tilpasse hjemmets udtryk til din egen personlige stil.

Når du skal sætte dit personlige præg på hjemmet, kan det først og fremmest være en god idé at fokusere på få dekorationer ad gangen. På den måde sikrer du, at dit personlige præg ikke forsvinder i mængden.

Skal der ske noget nyt, der bryder med hjemmets vante rammer, kan du prøve at fremhæve dekorationer med masser af farver som eksempelvis med den nye vase Bilke. Er du mere til at lade hjemmet følge tidens trends, kan du dekorere hjemmet med naturmaterialer som ved at tilføje den nye vase Bjerke flettet i vandhyacint.

Se billederne: Jysk med nyt til stue og spisestue

– Med sit håndlavede look er Bjerke et smukt eksempel på en trend, vi har set i et stykke tid med at bringe naturelementer ind i indretningen, og denne trend er på ingen måde forbi, siger Tina Nymann, der er Category Buyer i Homeware hos Jysk.

Hold det simpelt

Nye dekorationer kan eksempelvis få plads i en reol omgivet af dine yndlingsbøger eller andre matchende dekorationer. Føler du, at dine nye dekorationer falder lidt i baggrunden på en reol, kan du i stedet bruge blomsterbordene Stand In til at give dine yndlingsdekorationer deres eget personlige podie.

SE OGSÅ: Jysk præsenterer tre nye trends for 2022

Ofte vil man se, at små detaljer kan gøre en stor forskel, når det kommer til indretning. En anden simpel måde at skabe lidt fornyelse i hjemmet er derfor også ved at bytte rundt på de dekorationer, man allerede har.

Hvor du om foråret måske er mere til friske blomster i vase som Gerd, kalder efteråret måske mere på en skål som Chris fyldt med kastanjer fra skoven. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser.