Svedbergs med ny bruseserie med hotel-fornemmelse

I et unikt samarbejde lancerer Svedbergs og AB Ludvig Svensson den nye bruseserie, Langfoss, der skal indkapsle fornemmelsen af at være på et hotel.

Drømmer du om et badeværelse med en stemning, der emmer af at være på et lækkert hotel. Så er Svedbergs nye bruseserie måske noget for dig.

Nogen har beregnet, at vi bruger lidt over to dage under de varme vandstråler i løbet af et år. Mere end halvdelen af ​​os synger under bruseren, og omtrent det lige så mange benytter lejligheden til at reflektere over livet.

Det er interessant, fordi det siger meget om vores badevaner. Vi bader ikke længere bare for at blive rene. Det handler lige så meget om design og funktion. Det er en af ​​grundene til, at Svedbergs nu i et unikt samarbejde med AB Ludvig Svensson lancerer den nye bruserserie Langfoss.

LÆS OGSÅ: Oras armaturer fås nu i mat sort

Tendensen er klar, mange badeværelser i dag er indrettet i en minimalistisk stil krydret med en hotelfølelse. Fokus er på brusebadets vandstråler, der omfavner kroppen efter en lang dag, eller måske for at hjælpe med at vågne op på en behagelig og afslappende måde.

– Et af Norges højeste vandfald har inspireret os til at skabe et brusebad med meget glas og plads. Langfoss’ brusevægge har profiler og detaljer, der skaber et grafisk og stringent udtryk i mat aluminium eller mat sort. En eksklusiv følelse. Gulvprofilen udstråler det samme designsprog, siger Johan Körner, designchef hos Svedbergs.

Langfoss kommer med flere valgmuligheder. Vælg mellem klart krystalglas eller røget glas og valgmulighederne i mat sort eller naturanodiseret aluminiumprofil.

– Det bølgende stof tilføjer blødhed, mens det absorberer lyd, men det er også praktisk. Træk for, hvis du vil brusebad i fred, eller træk til side, hvis du foretrækker at fremvise dine badeprodukter.

LÆS OGSÅ: Hansgrohe udvider FinishPlus-sortiment med flere farver

Hvis man ofte har behov for forandring, er der en hurtig løsning på det. Man kan bare skifte stof, når man har lyst til det. Stoffet kommer fra det mangeårige tekstilfirma AB Ludvig Svensson, som er kendt for sit design og høje kvalitet. Man kan vælge mellem farverne hvid, granitgrå eller askegrå. Som en mulighed kan andre farver fra stofsamlingen Salt vælges, se svedbergs.se.

– En anden smart løsning er aflastningshylden, der er monteret direkte på glasset, så der ikke skal bores huller i overfladelaget. Hylden har også et afstandsstykke og fittings, der gør det nemmere at fjerne og rengøre, forklarer Johan Körner.