Strandhus i moderne middelhavsstil

Her kan du tage en rundtur i et fantastisk strandhus i moderne middelhavsstil med masser af billeder og video.

Berkley Breathed vandt i 1987 en Pulitzer-pris for sin tegneserie Bloom County. Serien kørte i ni år, men inspirerede adskillige spin-offs, og den er desuden blevet genoplivet online og opdateres fortsat den dag i dag.

SE OGSÅ: Boligindretning: Sydfransk middelhavsstil

Berkley Breathed har i øvrigt også skrevet ti børnebøger. Hans Mars Needs Moms blev en stor film for Walt Disney Studios, og to af hans andre bøger er blevet til animationsfilm hos Nickelodeon. Som mangeårig dyrerettighedsforkæmper stod han desuden bag PETAs kogebog Please Don’t Eat the Animals samt t-shirts og andet merchandise.

Strandhus i moderne middelhavsstil. Foto: Gavin Cater.
Strandhus i moderne middelhavsstil. Foto: Gavin Cater.
Pool. Foto: Gavin Cater.
Pool. Foto: Gavin Cater.
Terrasse og pool. Foto: Gavin Cater.
Terrasse. Foto: Gavin Cater.
Terrasse. Foto: Gavin Cater.
Terrasse. Foto: Gavin Cater.
Foto: Gavin Cater.

Tegneren har ifølge TopTenRealEstateDeals.com sat sin spektakulære Santa Barbara strandejendom til salg for knap 45 millioner kroner. Ejendommen ligger på en grund, der strækker sig over 25 hektar med hestestier og hjorteenge, og som byder på en 360 graders udsigt fra bjergene i Malibu til Santa Barbaras havnelys.

Sofaområde. Foto: Gavin Cater.

Soveværelse med køjeseng. Foto: Gavin Cater.
Stue. Foto: Gavin Cater.
Stue. Foto: Gavin Cater.
Hjemmebiograf. Foto: Gavin Cater.
Badeværelse. Foto: Gavin Cater.
Opholdsstue. Foto: Gavin Cater.

Hovedbygningen er opført i fantastisk og moderne middelhavsstil med fire soveværelser, fire badeværelser og en rummelig stue og spisestue i åbent plan med pejs og træloft i balinesisk stil.

Sofa. Foto: Gavin Cater.
Soveværelse. Foto: Gavin Cater.
Soveværelse. Foto: Gavin Cater.
Soveværelse. Foto: Gavin Cater.
Garderobe. Foto: Gavin Cater.

Marokkanske og egyptiske lanterner og armaturer findes i hele hjemmet. Masser af store vinduer i hele huset, sikrer, at boliger drager fordel af det omgivende landskab, og at de kontrasterende sprøde hvide vægge og plankegulve i fransk egetræ bades i naturligt lys.

Badekar med udsigt. Foto: Gavin Cater.
Luksuriøst badeværelse med udsigt. Foto: Gavin Cater.
Soveværelse med fantastisk udsigt. Foto: Gavin Cater.
Soveværelse med store vinduer. Foto: Gavin Cater.
Soveværelse. Foto: Gavin Cater.

Kokkens køkken har SubZero- og Thermador-apparater og mulighed for at nyde udsigten over kysten.

Glasdøre åbner ud til et fantastisk udendørs område, der har en solopvarmet pool og spa plus flere udendørs spise- og loungeområder.

Stue. Foto: Gavin Cater.
Spisestue. Foto: Gavin Cater.
Køkken. Foto: Gavin Cater.

Kunstnerens personlighed skinner igennem i palæets smukke primære suite. Det største soveværelse har gulv-til-loft-vinduer på tre sider og et specialdesignet marmor- og kalkstensgulv.

Spisestue. Foto: Gavin Cater.
Indbygget skab. Foto: Gavin Cater.
Indbygget pejs. Foto: Gavin Cater.

En frodig hjemmebiograf og et kontorlokale med plyssatinstole, en projektor, indbygget tegneserieskrivebord, Breathed’s originale kunstværk på væggene og en indbygget pejs. Et separat etværelses gæstehus med et bad har eget køkken og privat indkørsel, mens en “forfatterhytte” beliggende på en af ​​godsets mange naturstier giver mulighed for større afsondrethed.

Spisestue. Foto: Gavin Cater.
Stue. Foto: Gavin Cater.

Ejendommen ligger omkring 130 kilometer fra Los Angeles, men få minutter fra de fredfyldte strandbyer Carpinteria, Summerland og Montecito. Det gør den til et perfekt tilflugtssted fra bylivet.

De små strandbyer ved Santa Barbara-kysten tiltrækker i stigende grad Hollywood-typer, der ønsker at flygte fra stresset i LAs travle metropol. Berømtheder med strandhuse i området omfatter George Lucas, Kevin Costner, Ellen Degeneres, Robert Zemeckis og Ashton Kutcher.

Foto: Gavin Cater.
Stuen. Foto: Gavin Cater.
Entré. Foto: Gavin Cater.
Entré. Foto: Gavin Cater.

Smukke og private, stedets uberørte strande, rolige bølger og dyrelivs migrationsruter giver mulighed for at nyde naturen i området som blandt andet også byder på en golfklub.

Huset er sat til salg hos The Ebbin Group hos Compass.