Stockholm Furniture & Light Fair flyttes til september 2022

På grund af stigende smittespredning af coronavirus flyttes Stockholm Furniture & Light Fair fra februar til den 6.-9. september 2022.

Stockholm Furniture & Light Fair bliver skudt til september 2022. Det er en konsekvens af cononapandemien, som aktuelt byder på stigende smittetal.

– Vi er en international messe med mange udstillere og besøgende fra hele verden, ikke mindst fra vores skandinaviske slægtninge. Vi har mærket stor interesse og engagement i 2022, men med den aktuelle situation flytter vi messen frem for at kunne gennemføre den på bedste vis, siger Hanna Nova Beatrice, der er Project Area Manager for Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Beslutningen om at flytte Stockholm Furniture & Light Fair frem til den 6.-9. september 2022 er taget med udgangspunkt i, andre messer og aktiviteter, der går løber af stablen rundt i verden i løbet af året samt af muligheden for at få adgang til Stockholmsmessens vante lokaler.

– Ved at flytte Stockholm Furniture & Light Fair til september, giver vi alle mulighed for at deltage, også virksomheder i lande, som nu er ramt af nedlukninger. Efter to års pause er det vigtigt, at man kan hilse på så mange udstillere og besøgende som muligt i 2022, siger Sanna Gebeyehu, Product and Concept Owner, Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

LÆS OGSÅ: Her er forårets designtalenter på Formex

Stockholm Design Week, som arrangeres af Stockholm Furniture & Light Fair, kommer til at være planlagt mellem den 7.-13. februar 2022. Udstillinger og aktiviteter er samlet i Stockholm Design Weeks interaktive app, hvilket gør det lettere for besøgende at gå rundt i byen.

– Mange planlagte udstillinger og aktiviteter under Stockholm Design Week er det fortsat muligt at gennemføre, afslutter Hanna Nova Beatrice.

Mere information om datoer og aktiviteter – for udstilling og besøgende

  • Stockholm Furniture & Light Fair flyttes frem til den 6.-9. september 2022. Du kan bestille en stand eller købe entré frem til februar 2022.
  • Stockholm Design Week gennemføres som planlagt den 7.-13. februar 2022, men arrangementet afvikles selvfølgeligt under hensyntagen til eventuelle restriktioner fra de svenske myndigheder.
  • Stockholm Design & Architecture Talks med temaet “Being a Game Changer” sendes digitalt i forbindelse med Stockholm Design Week 2022.
  • For mere information kontakt Elin Lervik: elin.lervik@stockholmsmassan.se