Stark og Topdanmark i aftale: Leverer byggematerialer til forsikringskunder

Forsikringsselskabet Topdanmark har indgået en flerårig kundeaftale med Stark. Aftalen betyder, at Stark leverer byggematerialer til Topdanmarks forsikringskunder, når de har skader på deres boliger og bygninger.

Forsikringsselskabet Topdanmark har indgået en flerårig kundeaftale med Stark. Aftalen betyder, at Stark leverer byggematerialer til Topdanmarks forsikringskunder. Foto: PR.
Forsikringsselskabet Topdanmark har indgået en flerårig kundeaftale med Stark. Aftalen betyder, at Stark leverer byggematerialer til Topdanmarks forsikringskunder. Foto: PR.

Aftalen mellem Topdanmark og Stark er indgået efter et udbud med flere konkurrenter. Her vurderede Topdanmark, at Stark har den bedste samlede “pakke” i form af stærk logistik og mange services. Starks store engagement i bæredygtighed og samfundsansvar havde også betydning for Topdanmarks valg af leverandør.

– Topdanmark har udover det økonomiske i aftalen lagt vægt på Starks stærke profil på social og miljømæssig bæredygtighed, som matcher Topdanmarks eget engagement på området. Topdanmark har med Stark valgt en leverandør, der i lighed med Topdanmark er tilsluttet det internationale bæredygtighedsinitiativ FN Global Compact, og begge virksomheder har et ønske om at fremme bæredygtigt byggeri præget af certificeret træ, CO2-reduktion og færre kemikalier, siger Brian Rothemejer Jacobsen, koncerndirektør i Topdanmark.

Aftalen giver Topdanmark mulighed for at levere en effektiv service til selskabets privatkunder og erhvervskunder i forbindelse med udbedring af skader i kraft af Starks brede vareudvalg, landsdækkende netværk af forretninger og gode logistik.

Stark ser frem til et langvarigt samarbejde med Topdanmark

– Vi er både stolte og ydmyge over at indgå denne aftale med Topdanmark. Vi vil med vores stærke forretningsnetværk over hele landet give den bedst mulige service for vores kunder, og som Danmarks største leverandør af byggematerialer kan vi blandt andet tilbyde Topdanmark professionel rådgivning i vores 67 lokale forretninger og et bredt sortiment med kvalitetsprodukter til det professionelle byggeri. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde med Topdanmark, siger salgsdirektør i Stark Mads Brejnholt Madsen.

Projektdirektør i Stark Martin Rasmussen ser også frem til at servicere Topdanmark.

– I Stark glæder vi os til at vise Topdanmark, at vi ikke bare vil være en leverandør, men en konstruktiv samarbejdspartner, som vil være med til at gøre deres arbejde nemmere og bedre ved blandt andet at tilbyde dem branchens bedste logistik services og stor tilgængelighed.

Aftalen mellem Stark og Topdanmark træder i kraft i begyndelsen af 2021.