Soveværelse i ekstravagant fransk stil

Se en masse senge og andet interiør til et soveværelse i fransk stil med en særlig ekstravagant indretning. Masser af inspiration at hente fra billederne.

The French Bedroom Company blev stiftet i maj 2006 af Georgia Metcalfe, som var på jagt efter en fransk seng til sin 30-års fødselsdag. Virksomhedens kollektioner af franske møbler, moderne belysning og diverse tilbehør er til dem, der ønsker en ekstravagant, fransk stil i deres soveværelse.

Kollektionerne er født ud af en fascination af fransk design, teksturer, håndværk, arv og historie og er sjove og feminine – med kvalitet i centrum. Smukt lavet fransk design kombineret med moderne belysning og tilbehør skaber interiør, der er iøjnefaldende, elegant, inspirerende, smart og ikke mindst vigtigst unikt og personligt.

Designteamet henter inspiration fra overalt: en pæon i blomst, et stort kunstværk, flæser på lingeri, en farve – og sågar kvindekroppen. Designerne elsker at blande farver og teksturer for at skabe smukke og usædvanlige møbler, belysning og tilbehør, der udtryksfuldt og inspirerende.

Bonaparte fransk seng

Denne seng er som skabt til et soveværelse i ekstravagant fransk stil. Sengen fås i tre størrelser og til priser fra 2.570 pund, hvilket svarer til cirka 21.600 kroner. Hvis man bestiller sengen skal man væbne sig med lidt tålmodighed, for det tager seks uger at fremstille den.
Foto:PR.

Denne seng er som skabt til et soveværelse i ekstravagant fransk stil. Sengen fås i tre størrelser og til priser fra 2.570 pund, hvilket svarer til cirka 21.600 kroner. Hvis man bestiller sengen skal man væbne sig med lidt tålmodighed, for det tager seks uger at fremstille den.

Versailles Gold Gilt – sminkebord

Foto:PR.

Sminkebordet er designet til at indgå i et soveværelse med et gyldent farveaftryk. Bordet har detaljerede udskæringer og rummer tre skuffer samt ornamenterede tre spejle. Prisen lyder på 955 pund, hvilket svarer til godt 8.000 kroner.

Versailles Gold – Chaiselong

Foto:PR.

Med en antik og gylden ramme udskåret i mahogni og en beige-grå polstring med silke damask er denne chaiselong designet til det franske soveværelse. Prisen lyder på 1.060 pund, hvilket svarer til godt 8.900 kroner.

Delphine – fransk seng

Foto:PR.

Sengen her beskrives som en blanding af shabby chich og “søndag morgen-komfort”. Den er håndskåret af mahogni med et smukt buet og polstret hovedgavl.

Sengen koster 1.445 pund, hvilket svarer til knap 12.200 kroner. Den fås kun i King Size.

Palais Avenue – seng

Foto:PR.

Sengen er håndskåret i barokstil. Mahogni-rammen er udført i antik hvid med et strejf af guld.

Fås i størrelserne King Size, Super King Size og Emperor Size. Prisen starter ved 1.995 pund eller knap 16.800 kroner.

Versailles – Guld sofa til soveværelset

Foto:PR.

En smuk sofa med ben og ramme, der håndskåret i mahogniog forgyldt. Sofaen er betrukket med silke damaskbeige-grå.

Prisen lyder på 1.175 pund, hvilket svarer til knap 9.900 kroner.

Sassy Boo Boudoir Majestic Four Poster seng i sort

Foto:PR.

Den storslåede Sassy Boo Majestic Luxury Four Poster seng i sortmalet mahogni er indrammet med fire snoede søjler. Hovedgavlen afslutter sengen perfekt.

Prisen lyder på 1.595 pund, hvilket svarer til godt 13.400 kroner.

Palais de Versailles Luxury – seng i guld

Foto:PR.

Denne dekadent seng er betrukket med beige-grå silke damask og indrammet i forgyldt mahogni med særlige detaljer i form af blomsterudskæringer i hjørnerne.

Sengen fås som dobbeltseng samt i størrelserne King Size, Super King Size og Emperor Size. Prisen starter ved 1.860 pund eller 15.650 kroner.

Essence Vintage – lysekrone

Foto:PR.

Den mørke farve og  jernrammerne rustikke patina efterlader glasdråberne i denne  lysekrone vintage-stil, som friske regndråber på et piletræs grene.

Den passer perfekt til et soveværelse indrettet i shabby chic-stil, eller måske endda til en industriel indretning, hvor den bidrager med et strejf af luksus.

Prisen lyder på 699 pund, hvilket svarer til 5.880 kroner.

Versailles Damask sofa

Foto:PR.

Den luksuriøse Versailles Damask-sofa med håndskåret, antik forgyldning er betrukket med silke damask og har en nærmest royal udstråling.

Foruden soveværelset kan trepersoners sofaen pryde stuen eller entréen. Prisen lyder på 1.239 pund eller godt 10.400 kroner.

Glorious Gilt-spejl

Foto:PR.

Glorious Gilt-spejlet i guld er designet i fransk Versailles-stil med en enkelt struktur, hvor rammen er udsmykket. Spejlet kan både hænges eller lænes op ad en væg, ligesom det kan stå frit med det tilhørende stativ.

Spejlet koster 299 pund, hvilket svarer til godt 2.500 kroner.

Secret Garden – Spejl

Foto:PR.

Et detaljeret spejl med en antik finish. Blade og små blomstermotiver pryder rammen.

Spejlet koster 275 pund, hvilket svarer til godt 2.300 kroner.

Versailles Sacre Bleu – lænestol

Foto:PR.

Denne dejlige franske lænestol er designet internt af teamet på FBC HQ. Kombinationen af det kongeblå fløjlsbetræk og det forgyldte træ giver et royalt udtryk.

Stolen koster 840 pund, hvilket svarer til knap 7.100 kroner.

Leighton Ochre Velvet pude af Oasis Home

Foto:PR.
Foto:PR.

Fra kollektionen Oasis Home kommer denne pude, der er inspireret af de ikoniske feminine designs, der er synonymt med Oasis-modemærket.

Puden har et botanisk spor af roser, tusindfryd og små fugle trykt på en blød fløjl.

Puden koster 30 pund, hvilket svarer til omkring 250 kroner.

Versailles Damask Courtesy Curtsy – stol

Foto:PR.

En fantastisk håndlavet fransk stol af mahogni med en finish i guld og betrukket med en fransk silke damask. Den høje ryg gør stolen ideel til soveværelser og spisestuer.

Prisen lyder på 438 pund, hvilket svarer til knap 3.700 kroner.

Palais de Versailles Sacré Bleu Velvet-seng

Foto:PR.

Versailles Sacre Bleu-sengen er designet udelukkende af FBC og bærer alle kendetegnene ved sit fremtrædende udtryk og er påfaldende dekadence.

Hver detalje er designet til at bidrage til en dragende og stemningsfuld fransk seng. Den fransk stil kommer både til udtryk ved polstringen med knapper i kongeblå samt den håndskårede mahogni-ramme med en forgyldt finish.

Sengen koster 2.495 pund, hvilket svarer til 21.000 kroner.

Amour French Mirror – spejl

Foto:PR.

Et spejl, der er både romantisk og elegant, og som er udformet i karakteristisk fransk stil. Spejlet er pyntet med håndskårede udsmykning og detaljer i en subtil grå nuance.

Spejlet koster 445 pund eller knap 3.750 kroner.

Large Oak Leaf Gold Gilt Mirror – spejl

Foto:PR.

Dette fantastiske franske spejl har et naturligt bladpyntet design i antik guld. Spejlet kan gøre sig fortjent til en plads i næsten ethvert rum i huset. Det ideelt til soveværelset, men kan også fungere i stuen, i entréen eller på badeværelset.

Spejlet koster 375 pund, hvilket svarer til godt 3.150 kroner.

Versailles lænestol i guld

Foto:PR.

En håndskåret fransk lænestol af mahogni med en mahogni-ramme i guld og fransk silke damask polstring. Lænestol er indbegrebet af en svunden æra af elegance, storhed og ekstravagance.

Stolen koster 699 pund, hvilket svarer til knap 5.900 kroner.

Gilded Ginkgo – bordlampe

Foto:PR.

Ginkgo Biloba-træer er værdsat for deres efterårsblade med en dyb safrangul nuance, som har været inspirationskilde til den forgyldte Ginkgo bordlampe.

Ginkgo Biloba-træets unikke blade har en naturlig og samtidig raffineret elegance, så når anvendes som inspirationskilde til interør, skaber de den perfekte blanding af kunst, botanik og elegance. De tre skulpturelle metalblade er afrundet med højglansguld.

Lampen koster 235 pund, hvilket svarer til knap 2.000 kroner.

Versailles Damask Gold Seat – lænestol

Foto:PR.

En fantastisk håndskåret fransk lænestol af mahogni med en forgyldt finish og betrukket med en fransk silke damask.

Stolen koster 440 pund, hvilket svarer til rundt regnet 3.700 kroner.

Princely Pooch Blue Velvet – seng til hund eller kat

Foto:PR.

Selv kæledyret skal have luksus til afslapning. Efter mange anmodninger har FBC derfor lanceret “Princely Pooch Pet Bed”, der er designet som et blåt fløjlsbed til hunden eller katten.

Det lyseblå velourbetræk indvendigt og udvendigt har kanter med dobbelt rør, og pudepuden har et aftageligt betræk. Rammen, der omslutter den luksuriøse polstring, er håndskåret træ.

Sengen til din hund eller kat koster 365 pund, hvilket svarer til knap 3.100 kroner.

Odeline – kommode

Foto:PR.

En usædvanlig elegant kommode med en dybt støvet blå patina og et rillet kantdesign.

Odeline kommoden er lavet fyrretræ. Hver af de fem skuffer kører træ-på-træ i traditionel fransk stil.

Kommoden koster 1.095 pund, hvilket svarer til godt 9.200 kroner.

Titania’s Dream – lysekrone i metal

Foto:PR.

Titania lysekronen er opkaldt efter feernes dronning i Shakespeares “A Midsommer Night’s Dream”. Blade pryder lysekroneens seks arme i et mørkt metal.

Lysekronen koster 445 pund, hvilket svarer til knap 3.750 kroner.

Lit D’Amour – seng

Foto:PR.

Den håndskårede seng med blomstermotiver har hele otte ben og en blit buet gavl.

Med sine hvide og sølvfarvede nuancer samt glasdetaljer står den godt mod en mørkeblå væg.

Sengen fås i flere størrelser, og prisen starter ved 1.885 pund, hvilket svarer til knap 15.900 kroner.

Palais Royal – kommode i elfenben og guld

Foto:PR.

Palais-kollectionen FBCs mest prestigefyldte samling af franske møbler. Palais Royal-kommoden er håndlavet, og hver skuffe leveres med sin egen dekorative lås og nøgle. Den er som skabt til et soveværelse i fransk stil.

Kommoden er inspireret af Louis XVIs regeringstid, som var den gyldne tidsalder for franske møbler med vægt på lige linjer og rette vinkler og gedigen håndværk. Det siges, at kongen var påvirket af sin kone, dronning Marie Antoinette, som var ansvarlig for mange små møbler, der passede til indretningen af ​​hendes lejlighed i Versailles. Den største charme fra Louis XVI-perioden er dens uformelle intimitet, der er skabt af små rum samt lyse og sarte detaljer.

Kommoden forhandles kun hos FBC som en del af Palais-kollektionen.

Prisen lyder på 795 pund, hvilket svarer til godt 6.700 kroner.

The Versailles Sacré Bleu – Sofa i fløjl

Foto:PR.

Versailles Sacre Bleu-sofaen er udelukkende designet af FBC. Sofane er påfaldende dekadent – hver detalje er omhyggeligt gennemtænkt og bidrager til at skabe en stemningsfuld sofa i fransk stil uden.

Sofaen koster 1.595 pund, hvilket svarer til knap 13.500 kroner.

Miss Lala’s Gold Looking Glass – spejl

Foto:PR.

Designet af dette udsmykkede guldspejl er helt fransk med en overflod af rokoko-hvirvler. Miss Lala’s Gold Mirror har en ældet patina for at skabe en antik effekt.

Spejlet koster 399 pund, hvilket svarer til knap 3.400 kroner.

Rose Splendour Silk – pude

Foto:PR.

Den rosepude i guld og sort vil tilføje et strejf af drama til dit soveværelse eller din stue.

Silkepude præsenteres i en lille sort gaveæske, så den er den ideelle gave (æsken måler 15 x 15 x 3 centimeter).

Puden koster 55 pund, hvilket svarer til godt 450 kroner.

Pimlico Velvet Bed – seng

Foto:PR.

Sengen er håndlavet i Storbritannien og forhandles eksklusivt hos FBC.

De buede sider skaber en hyggelig følelse i sengen og giver også en behagelig nakkestøtte til en doven og hyggelig søndag morgen med kaffe, croissanter og søndagspapirer.

Sengen koster 1.395 pund, hvilket svarer til knap 11.800 kroner.

Peachskin – sengetæppe

Foto:PR.

Prisvindende sengetæppe i grå med små broderede prikker. Tæppet tåler blid maskinvask ved 30 grader.

Tæppet koster 98 pund, hvilket svarer til godt 800 kroner.

Glorious Gloria Saffron Feather – pendellampe

Foto:PR.

Denne vovede pendellampe, der prydes af gåsefjer, fuldender et soveværelse i fransk stil. Lampen er designet af Lottie Davies og fås også i hvid, lyserød, sort og grå, ligesom brugerdefinerede farver kan bestilles.

Lampen koster 420 pund, hvilket svarer til 3.550 kroner.