Sonys nye OLED-tv’er er i butikkerne nu

Sonys nye A8 4K HDR OLED-tv’er kan nu købes i Danmark. Tv’erne kommer med 8 millioner selvoplysende OLED-pixels.

Foto: PR.

Sonys nye OLED-tv’er i A8-serien kommer med Pixel Contrast Booster, som skal give en hidtil uset dyb sort, autentiske farver og en bredere betragtningsvinkel.

“A8 giver en fordybende audiovisuel oplevelse ved hjælp af Acoustic Surface Audio, der forvandler skærmen til en højttaler. En aktuator bag på skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der bevæger sig i billedet, så dialog og særlige effekter kan høres fra præcis det rigtige sted.

Tv’erne kommer i et elegant design, hvor der er placeret en diskret ramme ved kanten af skærmen. Den minimalistiske ramme kan knap nok ses, hvilket giver en forbedret seeroplevelse. To diskrete subwoofere er integreret bag på tv’et for at skabe en mere dynamisk og dyb bas, der er perfekt til actionfilm og musik”, skriver Sony i en pressemeddelelse.

Foto: PR.

De nye A8 tv’er skal giver seeroplevelser, som instruktøren har tiltænkt det med “Netflix Calibrated Mode”, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet.

Ifølge Sony har tv’erne desuden Ambient Optimization, som er en ny teknologi, der optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser.

“Teknologien justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses lyset i rummet ved at øge lysstyrken i værelser med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke værelser, for at give brugeren den optimale oplevelse. Den registrerer endda genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter – på den måde får du den bedste lydoplevelse”, skriver Sony.

A8 4K HDR OLED-tv’erne er tilgængelige i butikkerne nu. A8 4K HDR OLED 55” koster 16.000 kroner, mens A8 4K HDR OLED 65” koster 24.000 kroner.