Slip din indre globetrotter løs: Dekorér dine vægge med hele verden

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig et verdenskort og hænge det op derhjemme. For udover at blive klogere på geografi, er det en god måde at udtrykke sin rejselyst, relation til og nysgerrighed på verden.

Under et verdenskort kan mange nye snakke opstå. Markerer du samtidig, hvor i verden du har rejst, ved at sætte flag i kortet, indgår det pludselig som en aktiv del i din indretning. Verdenskortet er derfor oplagt at hænge over spisebordet i stuen eller i køkkenet, hvor det også kan bruges som opslagstavle.

Det er ikke dog afgørende, hvorvidt du allerede har rejst til nær og fjern, så længe du drømmer om det. For på verdenskortet kan du hurtigt få øje på nye kanter og få nye idéer og inspiration til, hvad dit næste rejsemål skal være. Bucket-listen kan derfor hurtig blive lang.

Verdenskortet findes i utallige farver og temaer, hvorfor det passer ind i ethvert hjem. Se bare det bronzefarvede verdenskort, der leder tankerne hen på skattekort og nye eventyr. Verdenskortet har et gammelt og antikt look, dig, som elsker retro og vintage, vil elske.

Det naturgrå verdenskort passer perfekt til en nordiskinspireret indretning med fokus på det naturlige og rustikke look. Verdenskortet vil hænge flot i samme hjem, hvor møbler af gode naturmaterialer er et bevidst valg.

Det blå verdenskort fremhæver verdenshavene og passer smukt ind i en minimalistisk indretning, der også er meget populær i disse år. Verdenskortet optager ikke for meget opmærksom men skaber dybde i din indretning og indgår som en perfekt dekoration med sine fine og afdæmpede detaljer.

Det klassiske verdenskort har med sine lyse farver et tidsløst look, hvorfor det passer ind i de fleste hjem. Verdenskortet er som, du kender det fra folkeskolens geografitimer, hvorfor det skaber en nostalgisk følelse i hjemmet.

Det abstrakte verdenskort passer til det kunstneriske og kreative hjem, hvor kun fantasien sætter grænser. Verdenskortet passer perfekt til dig, som elsker at eksperimentere med stærke farver og vil have et personligt hjem, der skiller sig ud fra mængden.

Et verdenskort til børneværelset er en oplagt mulighed for at blande læring med leg, idet verdenskortet giver anledning til, at barnet nemt og hyggeligt kan lære diverse landenavne og deres placering.

Der findes altså et verdenskort til hver en indretningsstil, hvorfor de er meget populære. Men hvorfor er verdenskort blevet så populære i en tid, hvor du ikke kan sætte nye flag deri?

Det korte svar er, at vi drømmer os væk. I disse tider, hvor vi ikke kan rejse ud i verden på grund af corona-epidemien, ønsker vi stadig at blive mindet om de mange skønne ferieminder, vi har, fra dengang, verden så noget simplere ud. Verdenskortet er et fantastisk redskab til at visualisere dine mål, da vi får en følelse af, at verden kommer ind i vores hjem og fastholder os i vores drømme om at rejse ud i den. Minder og drømme, der er gode for vores mentale sundhed. Der er derfor mange gode grunde til at anskaffe sig et verdenskort, og er du også blevet nysgerrig på verden, kan du kan gå på opdagelse i alle de forskellige verdenskort, der findes, her.