Se billederne: Jysk med nyt til stue og spisestue

Det er ofte i stuen, at vi finder os til rette med gæster, familien og os selv. Det er derfor essentielt, at man får skabt en stemning af hygge, der værner om stuens ro og intimitet. Jysk har en række produkter, som passer godt til det formål.

Runde former er en nem måde at bringe det bløde udtryk ind i hjemmet på. Tag for eksempel det ovale gulvtæppe Sandeltre i den nye farve beige, som sammen med en af Jysks nye runde flettede kurve, såsom Brage, bringer den organiske ro med indenfor.

LÆS OGSÅ: Vilde spiseborde til den luksuriøse spisestue

Det bløde udtryk kan selvfølgelig også komme til udtryk gennem tekstiler som ved at fylde sofaen med den nye pyntepude Hornfiol i lilla eller Kamille, der med sit mønstrede lilla og orange udtryk passer godt sammen med vattæppet Valmue i den nye orange farve.

Servér en middag i spisestuen

Vi kan altid samles over en middag i spisestuen. Her kan man eksempelvis servere maden på Jysks nye tallerkener.

– Vores nye tallerken Ferdus kommer i to størrelser, og vi introducerer også en skål i samme design. Hermed kan du dække et smukt bord kun med brug af Ferdus. Jeg må også nævne Simon skålene, som med deres unikke blomstersilhuet er meget trendy og dekorative, siger Tina Nymann, Category Buyer i Homeware hos Jysk.

Efter middagen kan man passende nyde en kop te med den nye tekande Gaute og det nye krus Halfdan, som begge er lavet i stentøj og matcher hinanden i form og udtryk.

LÆS OGSÅ: Indretning af stue med tv – forskellige tilgange

Disse kan samtidig opbevares i det nye vægskab Malling, som gør det nemt at finde både tallerkener, glas og krus frem til ethvert hyggeligt arrangement i stuen.

De nye produkter er til salg nu i alle Jysks butikker og på Jysk.dk.