Se billederne: Hotelet Raffles Maldives Meradhoo udlejer hel ø

Har du et par millioner kroner, der bare ligger til ingen verdens nytte? Så er det måske på tide at tage på en luksusferie til paradis. Luksushotellet Raffles Maldives Meradhoo tilbyder lige nu den ekstraordinære kampagne ”You Run Raffles Maldives”, hvor hele området er tilgængeligt for det runde beløb af syv millioner kroner.

I en begrænset periode tilbyder Raffles Maldives Meradhoo – en af verdens mest prestigefyldte ø-destinationer på den uberørte Gaafu Alifu-atol – et exceptionelt all inclusive-tilbud til den nette sum af syv millioner kroner. ”You Run Raffles Maldives” er tilgængeligt for op til cirka 70 gæster i fem døgn.

I de dage har gæsterne fuld adgang til resortets to øer – den ene med 21 luksuriøse villaer i den kridhvide sand og den anden med hytter på pæle ude i det turkisblå vand. Hver aften forvandles dette paradis til et tropisk eventyr. Hvad siger I for eksempel til en privat koncert med en kendis-DJ i solnedgangen? Eller en romantisk champagne-date på stranden, hvor I kan kigge på stjerner sammen med en personlig astronom?

Ud over det får I øens egen hær af butlere og Raffles kulinariske team, som kreerer specialmenuer og skræddersyede madoplevelser til øens gæster. Og intet fjerntliggende tilflugtssted er vel fuldendt uden en eksklusiv spaoplevelse – Raffles prisbelønnede spakoncept tilbyder luksuriøse ansigtsbehandlinger, massage og yogaundervisning.

Gæsterne kan også bruge resortets egen yacht til delfinsafari eller at dykke ned til et af Maldivernes to koralrev, der er hjem for babyhajer, skildpadder og et hav af tropiske fisk. For dem, som gerne vil vide mere om livet under havets overflade, har hotellet endda sit eget team af havbiologer og butlere, som kan hjælpe.

I prisen indgår et velgørenhedsbidrag på fem procent, der går til lokale projekter for at beskytte det lokale økosystem.