Pynt til jul i ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk

Jysks nye Nordic Mood-kollektion byder på masser af muligheder for at pynte op til julen 2021 med et eventyrligt tema.

Indenfor søger vi komfort, glæde og lys fra den kolde og mørke vinter udenfor. Med Jysks nye Nordic Mood-kollektion kan du til vinter hygge dig med produkter som den bløde plaid Eranthis lavet af imiteret pels, de nye stjerneformede pyntepuder Saga eller den grønne pyntepude Hornfiol.

LÆS OGSÅ: De mest populære julegaver fra Jysk

LÆS OGSÅ: Guide: Brug haven til jul – og genbrug julen i haven

LÆS OGSÅ: Billig-Billy klar med vilde lysdekorationer til julen

Produkterne bløder op for det mørke udtryk med lyse og bløde tekstiler, som skaber en hyggelig, varm og indbydende atmosfære, der matcher den nordiske æstetik.

– Kollektionen ligger i tråd med vores skandinaviske DNA: Naturens tavse drama, vintermørket, hvor julen skinner som håbets lys, de enkle og klassiske designs med moderne detaljer og former, siger Tina Nymann, Category Buyer i Jysk.

Tag magien med indenfor denne jul

Jul og natur kan blive kombineret på mange måder, når man dekorerer med den nye Nordic Mood-kollektion. Tag for eksempel det kunstige træ Modi, som imiterer virkelige træer i naturen. Det kan enten blive brugt som en moderne og minimalistisk dekoration i sig selv eller sammen med juletræskuglerne Skadi for at skabe et mere traditionelt look af et dekoreret juletræ.

– Intet vækker tidløse minder som jul, og med vores nye Nordic Mood-kollektion hylder vi traditionerne og den barnlige juleglæde. Et godt eksempel er vores Nøddeknækker-figurer, der leder tankerne hen på H.C. Andersens eventyr og på magiske julehistorier, siger Tina.

Denne sæson handler Nordic Mood-kollektionen dermed om at holde fast i den klassiske traditionelle følelse af jul, imens farverne samtidig er holdt støvede for at give kollektionen et mere jordnært udtryk. Det gør det muligt at bruge flere af produkterne hele vinteren.

Alle produkterne er nu tilgængelige i Jysk butikker eller på Jysk.dk.