Prisvindende chokoladebutik i Toronto

Unique Store Fixtures står bag chokoladebutikken Kitkat Chocolatory, der er designet af model/ctzn.

Unique Store Fixtures har vundet en “A’ Design Award” 2019/20 i kategorien “Interior Space and Exhibition Design Category” for chokoladebutikken KitKat Chocolatory i den canadiske storby Toronto.

Det er det lokale interiørdesignfirma model/ctzn, der har stået for indretning af chokoladebutikken.

– Unique Store Fixtures var i ekstrem grad i stand til at konvertere vores komplicerede og meget koordinerede design til et funktionel indretning inden for en meget begrænset tidsramme, siger Justin Vinet, designer fra model/ctzn.

– Vi er meget privilegerede over at have haft muligheden for at samarbejde med designteamet fra model/ctzn, og det er en absolut ære at blive anerkendt for vores arbejde og tildelt denne prestigefyldte globale designpris, siger Ferro Corrente, der er vicedirektør i Unique Store Fixtures.

– Vi deler denne pris med hele vores team, inklusive vores utrolige team af håndværkere, der arbejdede utrætteligt med at skabe dette rum inden for den stramme tidsplan, siger han.

Designerne har samarbejdet med Unique Store Fixtures om indretningen af butikken, hvor en række standardløsninger fra kædens butikker er taget i anvendelse.