Pris på træterrasse: Ny 3D-beregner

Du kan både visualisere og udregne en pris på træterrasse med den særlige 3D-beregner, som den sønderjyske træleverandør Frøslev har udviklet.

Pris på træterrasse: Ny 3D-beregner. Foto: PR.
Pris på træterrasse: Ny 3D-beregner. Foto: PR.

Skal terrassen være i sibirisk lærk, fyrretræ eller ask? Og skal overfladen være glat eller med riller? Og hvor lander den samlede pris på din træterrasse?

Fremover behøver du ikke at foretage meget mere end få klik med musen for at få et kvalificeret bud på spørgsmålene om din haveindretning.

LÆS OGSÅ: Ilva klar med flere nyheder til terrassen

LÆS OGSÅ: Nye Ikea-havemøbler klar til foråret 2021

LÆS OGSÅ: Nu kan du leje havemøbler fra Skagerak med Rent

Den sønderjyske træproducent Frøslev har nemlig udviklet en helt ny 3D-beregner, som gør det muligt at visualisere, hvordan det vil se ud til lige netop dit hus, hvis du anlægger en træterrasse, et hegn eller anskaffer dig havetilbehør som sandkasser, højbede og renovationsskjulere.

Pris på træterrasse: Ny 3D-beregner. Foto: PR.
Her ses en trykimprægneret brun træterrasse med profil 458A. Om den vil stå godt til lige netop dit hus, kan du blive klogere på med Frøslevs nye 3D-beregner. Foto: PR.

Alt, du behøver at gøre, er at tage et billede af dit eget hus eller have og lægge det ind i programmet ”3D-beregner” på Frøslevs hjemmeside. Herefter kan du tilføje terrasser, hegn og havetilbehør og placere det, nøjagtigt hvor du overvejer at gøre det i den virkelige verden. Og du kan lege med træsorter, farver og profiler, indtil du finder det udtryk, som du bedst kan lide. Ønsker du ikke at tage udgangspunkt i din egen matrikel, kan du benytte programmets standardhus og græsplæne.

3D-beregneren skal gøre det lettere og mere overskueligt at finde de rigtige materialer og mængder til sæsonens kommende haveprojekter.

Det fortæller Josefine Gosvig, der er salgs- og E-handelskoordinator hos Frøslev.

– Foråret og sommeren står for døren, og det får rigtig mange danskere til at rykke udenfor. Her vil de gå i gang med nye projekter som for eksempel at anlægge en ny terrasse, rejse et nyt hegn eller indrette haven på ny med højbede. Men det kan være svært at gennemskue, hvilke materialer og farver, der passer bedst til ens hus og have, og derfor har vi udviklet vores 3D-beregner, der gør det muligt at visualisere sine havedrømme, fortæller Josefine Gosvig.

Hun forklarer, at 3D-beregneren gør det muligt at zoome helt ind på hvert enkelt terrasse- eller hegnsmodul.

– Så får brugeren et helt nært billede af materialerne og kan tage stilling til vigtige detaljer som for eksempel farve, profil og træsort, lyder det.

3D-beregner giver mulighed for tilbud pris på træterrasse

Udover at klæde sine brugere bedre på som visuelle havearkitekter, så hjælper 3D-beregneren dem også med at udregne de rigtige materialemængder.

Hvordan mon Frøslevs FT systemhegn vil se ud til din bolig? Det kan du finde ud af med Frøslevs nye 3D-beregner. Foto: PR.
Hvordan mon Frøslevs FT systemhegn vil se ud til din bolig? Det kan du finde ud af med Frøslevs nye 3D-beregner. Foto: PR.

Når en bruger har afsluttet sit haveprojekt, får vedkommenene nemlig en oversigt over hvilke præcise materialer, der er anvendt, og i hvor store mængder. Styklisten, som oversigten kaldes, kan brugeren printe ud og tage med ned i sit lokale byggemarked.

– Det kan være svært at regne ud, hvor mange brædder af den ene og den anden slags man skal bruge til en ny terrasse eller et nyt hegn. Men vores 3D-beregner er udviklet, så den kommer med en præcis stykliste til sidst. Den kan man så tage med ned i sit lokale byggemarked og købe ind efter, fortæller Josefine Gosvig og tilføjer, at der ikke er noget værre end at være godt i gang med et gør-det-selv-projekt og så opdage, at man mangler brædder.

Udover at komme med en samlet stykliste giver Frøslevs 3D-beregner også mulighed for at udregne en samlet materialepris.

– Når man er helt færdig med sit haveprojekt i 3D-beregneren, kan man klikke på ”send mig en pris. I løbet af nogle dage modtager man så et konkret tilbud fra sit lokale byggemarked på de ønskede varer, siger hun.

Frøslevs 3D beregner findes under ”beregner” på Frøslevs hjemmeside: www.Froeslev.dk