Nytårsbord: Inspiration til borddækning og bordpynt

Få inspiration til nytårsbordet her. Jysk er klar med masser af nyt bordpynt, der giver mulighed for en smuk borddækning, når det nye år skal skydes ind.

Kan du komme i tanke om en bedre måde at fejre begyndelsen af et nyt år på end ved at samle dine venner og elskede til en særlig aften? Det er nemt at give dine gæster et uforglemmeligt nytår med inspiration til borddækning af nytårsbordet og bordpynt fra Jysk.

LÆS OGSÅ: Pynt til jul i ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk

LÆS OGSÅ: Nyheder fra Ikea: Vinter 2021/2022

Jysks køkkensortiment gør det nemt at dække op til gæster. Prøv at kombinere de unikke tallerkener TONE med det gyldne salatbestik Aska og den gyldne dækkeserviet Hyrrokin for at skabe et nytårslook.

Du kan servere små forretter eller dessert i skålene Jonas, som findes i forskellige farver og størrelser. Det gør det nemt at mikse og matche og skabe et legende look, som dine gæster helt sikkert vil bemærke og værdsætte.

Farverig bordpynt skaber festlig borddækning

Den nemmeste måde at skabe den rette stemning på er ved at bruge mange forskellige farver, som nemt kan gøres ved at tilføje de snoede stearinlys Baldur til lysestagen Edgar eller ved at komme kunstige blomster såsom Safran i vasen Roy. Begge er samtidig gode tilføjelser til hjemmet efter nytår.

LÆS OGSÅ: Bauhaus er klar til julen

LÆS OGSÅ: Stemmestyret julelys hitter

Vigtigst af alt er selvfølgelig de traditionelle nytårsfarver guld, sølv og glitter. Prøv at bruge de gyldne vægdekorationer Stellan som en del af borddækningen eller gør det nemt at få din julepynt til at holde lidt længere ved at kombinere dine farverige juledekorationer med den gyldne bakke Frits. På den måde er du garanteret en festlig stemning ved middagsbordet.