Nyt trækøkken fra Marbodal med naturen i fokus

Nyt trækøkken fra Marbodal er inspireret af den nordiske natur og kendetegnet ved lette strukturer samt runde og bløde former.

Signature Ekbacken fra Marbodal er et nyt køkken med naturen som formgiver. Det nye trækøkken er kendetegnet ved sine bløde, runde og livlige former. Den nye serie leveres med flere nye låger, bordplader, håndtag og detaljer, der giver forbrugerne et væld af valgmuligheder for at kombinere og designe det køkken, der passer til dem. Fra det store klassiske landkøkken til et moderne mindre trækøkken midt i byen.

LÆS OGSÅ: Farverige køkkener fra Marbodal og Toniton

LÆS OGSÅ: Køkken i massivt egetræ fra HTH

– Med Signature Ekbacken er naturlige materialer og teksturer i fokus. Vi har hentet inspiration fra vores omkringliggende nordiske natur og taget den stærke trætendens, der nu hersker inden for indretning, til efterretning. Vores ambition er, at Ekbacken skal blive en klassiker blandt trækøkkener, siger Herman Persson, designdirektør hos Nobia – Marbodals moderselskab.

Trækøkken med naturens designsprog i centrum

Signatur Ekbacken leveres med tre nye låger. “Ekbacken brunbets” er en glat brunbejdset egelåge med stående finer, der med sine smukke skift giver køkkenet ekstra liv. Den stående finer er inspireret af de smukke nordiske egetræer og giver et moderne og sobert udtryk.

“Ekbacken räfflad brunbets” er en egetræslåge i brunbejdset finer, der er specielt udviklet til høje skabe. Det bærer et tydeligt aftryk af egetræets karakteristiske bagagerum med klare strukturer, der ændrer sig med lyset. Det bølgende træ sammen med de smalle håndtag skaber rene linjer, et stilfuldt udtryk og giver køkkenet personlighed.

Ud over trælågerne har Marbodal også skabt en udstillingslåge til Signatur Ekbacken. Den rillede overflade giver køkkenet ekstra liv, fremhæver detaljer og giver køkkenet et personligt udtryk. Den kommer med en tynd sort aluminiumsramme og sorte hængsler for et ensartet og sammenhængende udtryk, og tilbydes i flere forskellige størrelser.

Et unikt karakteristisk træk ved Signatur Ekbacken er fraværet af hårde kontraster. Produkterne og detaljerne har i stedet runde og bløde former – inspireret af en verden, hvor organiske former sætter tonen. Marbodal har for eksempel udviklet en køkkenø med afrundede kanter, som opbløder køkkenets design og gør det hele mere livligt og indbydende.

Signature Ekbacken leveres også med en ny serie greb, nye rammer og bordplader. Ekbackens brune pletgreb er et diskret og smukt håndtag, der fås i otte størrelser.

Marbodal har valgt fire bordplader til Signatur Ekbacken, der forbedrer den levende følelse med deres naturlige toner og mønstre. De fås både som kvartskomposit og laminat. Som et resultat introducerer Marbodal også Twist, en sort stikkontakt, der er nedsænket i bordpladen og giver en flot helhedsfølelse.

LÆS OGSÅ: Køkken på svensk i monokrome farver

LÆS OGSÅ: Køkkentrends 2021 fra svenske Marbodal

Signatur Ekbacken kan bestilles fra alle Marbodal-forhandlere og i Marbodals butikker fra august 2021.

Marbodal i Tidaholm har været på det svenske køkkenmarked siden 1924 og er i dag det førende køkkenfirma i Sverige. Størstedelen af ​​salget foregår gennem Marbodal-butikker, byggeri og husfabrikker i Sverige. Marbodal er et af flere kendte mærker inden for Nobia Group.