Nyt armatur med funktionen, vi alle har manglet

Med et SmartControl armatur fra Grohe kan man få både et mere funktionelt og hygiejnisk køkken. Armaturet har en funktion, som vi alle har haft brug for.

Grohe SmartControl Minta armatur. Foto: PR.
Grohe SmartControl Minta armatur. Foto: PR.

Vi optimerer vores hjem og får i stigende grad hjælp af såkaldte smarte enheder med husholdningen eller styrer lyset, varmen eller musikken. Faktisk er der smarte enheder i halvdelen af alle danske hjem. Og køkkenet er ingen undtagelse.

LÆS OGSÅ: Fem simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet

Funktionalitet er et af de vigtigste kriterier, når danskerne skal vælge køkken. Det viser en undersøgelse af YouGov for Videncenteret Bolius. Og med ny teknologi som kogende vand direkte fra vandhanen og intelligente kogeplader, som kan mærke, hvor der står noget, er vi blevet vant til smartere løsninger, som gør hverdagen lettere.

Det bidrager Grohe nu til. Med et Grohe SmartControl Minta armatur vil man aldrig mere have følelsen af ikke at have nok hænder i køkkenet. Man kan nemlig tænde og slukke for vandet blot ved at trykke på en knap – og både albue eller håndled kan bruges.

En funktionel og hygiejnisk løsning fordi man ikke behøver at skrue på armaturets greb.

Det giver både en fordel med børn på armen, en varm gryde i hænderne eller bare for at undgå at røre med beskidte hænder. Man kan også nemt justere vandstyrken mellem eco-flow og kraftig stråle ved at dreje på knappen.

– Det er klart, at danskerne på grund af corona har fået et øget fokus på hygiejne i hjemmet – og ikke mindst i køkkenet. Den nye SmartControl imødekommer dette ønske om bedre hygiejne, men gør ikke mindst hverdagen lettere. Forbrugerne efterspørger i stigende grad de smarte løsninger i hjemmet, og der er fart på udviklingen af produkter, der er designet for at hjælpe os bedst muligt, siger Mette Nielsen, der er marketingschef i Grohe Danmark.

Grohe SmartControl Minta fås i flere armaturdesigns og flere farver.