Nyheder fra Ikea: Vinter 2021/2022

Ikea er klar til den kommende vinter 2021/2022 med en lang række inspirerende nyheder, der indbyder til hygge og samvær. Se et stort galleri her.

Dagene bliver kortere og luften koldere – vi går en ny sæson i møde. En sæson fyldt med hjertelige begivenheder, hvor hjemmet bliver vores helle, som et varmt og hyggeligt kram. Netop det er inspirationen bag de mange nyheder, som Ikea har klar til den kommende vinter 2021/2022.

LÆS OGSÅ: Nyheder fra Ikea: Sommer 2021

LÆS OGSÅ: Indretning af sommerhus med Ikea-møbler

LÆS OGSÅ: Billigt køkken og badeværelse fra Ikea

LÆS OGSÅ: Ikea-kunst: Ny særkollektion i butikkerne

De fleste kan blive enige om, at det bedste ved vinteren er hygge. Med kulde og mørke udendørs, finder vi lys og varme inden for hjemmets fire vægge.

Vi har brug for at slappe af og søge ly i hinandens fællesskab, om det er med en god film på sofaen, bagning i køkkenet eller en hyggelig snak over en varm kop te.

De mange nyheder fra Ikea i vinteren 2021 har fokus på hygge og alt det, der får dig til at føle dig ekstra godt tilpas i hjemmet.

Til de mørke dage lyser Svartnora loftslampen, Tärnaby bordlampen og Kinnahult gulvlampe dit hjem op.

Fryser du, kan du tænde Behjärtad duftlys, fylde den nye Backsälen, Grönlid eller Pärup sofa med bløde Stortimjan, Svampmal og Fjälltimotej puder og smide Ulltistel tæppet over benene. Og med den smarte trådløse mobiloplader Sjömärke er du sikker på altid at have din mobil klar til sofahyggen.

Du kan glæde dig til at krybe under dynen og pakke dig ind i Västkustros, Svampmal og Sammetsblad sengetøj, og til børnene er der både sjov med Underhålla træbyggesæt og hygge med Moderlig tøjbamse.

LÆS OGSÅ: Ikea med masser af nyt tilbehør til hjemmet

LÆS OGSÅ: Ikea med flere nyheder til foråret 2021

LÆS OGSÅ: Hun giver det amerikanske Ikea-køkken personlighed

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Nyheder fra Ikea til sommeren 2020

Nyhederne byder desuden på hyggelige stunder i køkkenet med Frikostig skål og tallerken, Iinsvep kurv, Upplivad ske, Ikea 365+ trykkoger og Bakglad kagefad til hygge i køkkenet.

De mange nyheder fra Ikea til vinter 2021 er allerede online og i butikkerne.