Nyheder fra Samsung i 2021

Samsung Electronics fremviste tirsdag den 2. marts sin nye produktserie for 2021 under det virtuelle event Unbox & Discover.

Samsung nyheder 2021
Samsung har præsenteret en række nyheder til 2021. Foto: PR.

Når mennesker som følge af pandemien tilbringer mere tid derhjemme, vil Samsung gennem sine seneste innovationer lade forbrugeren få mest mulig ud af deres skærme, så de kan arbejde og kommunikere effektivt samt udforske egne personlige passioner. Det er grundlaget for de mange nyheder fra Samsung i 2021, som netop er blevet præsenteret.

LÆS OGSÅ: Samsung præsenterer nye Neo QLED- og MICRO LED-skærme

LÆS OGSÅ: Den nye 110” Samsung MicroLED rammer snart Danmark

LÆS OGSÅ: Samsung lancerer Smart Monitor M7 og M5

LÆS OGSÅ: Emballagen fra dit nye Samsung-tv kan blive til et sofabord

– Hos Samsung er vi stolte over konstant at forny os og forbedre brugernes hverdag. Gennem de seneste år har teknologi fået en ny betydning i manges liv, da vores hjem både anvendes som kontor, skole og fitnesscenter, siger James Fishler, Senior Vice President, Home Entertainment Division, Samsung Electronics America.

– TV’s rolle i vores liv er blevet større og under 2021 fortsætter Samsung med at redefinere TV’s rolle i hjemmet.

Ud over Samsungs innovative tilgang til nye funktioner, har Samsungs mange innovationer herunder funktionalitet og billedkvalitet gjort Samsung til den største globale TV-producent for 15. år i træk. I 2021 fortsætter Samsung med at skubbe grænser for at tilbyde forbrugerne ekstraordinære oplevelser.

MICRO LED flytter ind i hjemmet

Med fantastisk lysstyrke, dyb sort og høj billedkvalitet tilbyder MICRO LED-teknologi en banebrydende seeroplevelse, der varer ved. De uorganiske lysdioder hjælper med at forhindre burn-in og sikrer, at skærmen forbliver levende under hele sin levetid.

I 2018 introducerede Samsung MICRO LED i form af “The Wall” – et konfigurerbart system af moduler, der kan nå op til hele 292 tommer. Med sin iboende fleksibilitet kræver “The Wall” professionel installation hjemme eller på kontoret.

I 2021 tager Samsung MICRO LED-teknologi til et nyt niveau. Nu kan forbrugerne få ekstraordinære filmoplevelser hjemme uden behov for professionel montering og installation. MICRO LED fås i 110” og 99” globalt fra slutningen af marts. En 88” størrelse lanceres i efteråret; og en 76” lanceres derefter.

MICRO LED kan blive til fire skærme i en. Med 4Vue (Quad View) kan forbrugerne se op til fire indholdskilder samtidigt. Se flere sportsgrene på én gang, eller stream en walkthrough, mens du spiller selv. MICRO LED giver en realistisk billedkvalitet i enorm skala.

Samsung Neo QLED passer til de fleste hjem og interesser

Samsung udviklede Samsung Neo QLED for at forbedre seeroplevelsen, uanset hvad du ser på. Samsung Neo QLED-oplevelsen er defineret af Neo Quantum-processor og nye Quantum Mini-lysdioder. Quantum Mini-lysdioder er bare 1/40 så store som konventionelle lysdioder og muliggør ultrafin lysstyring. Med dyb sort, stærke lys og opskaleringsteknologi, der er smartere end noget andet tidligere Samsung-TV, leverer Samsung Neo QLED et ultrarealistisk billede – uanset om du ser en fodboldkamp eller spiller en på din spilkonsol.

Samsung nyheder 2021
Neo QLED er blandt de mange Samsung nyheder 2021. Foto: PR.

Samsung Neo QLED tilbyder også funktioner, der forbedrer spiloplevelsen. Samsung Neo QLED og QLED tilbyder avancerede funktioner, der gør dem til en fænomenal ledsager til næste generations spilkonsoller. Desuden hjælper de nye modeller med Motion Xcelerator+ dig med at se stort set alle detaljer med utrolig 4K klarhed, 120 billeder per sekund og en lav responstid på 5,8 ms.

For yderligere at levere optimeret spilydelse har Samsung også indgået et samarbejde med AMD om at udvikle det første TV med Freesync Premium Pro support til både PC- og konsolspil for at levere en virkelig ekstraordinær HDR-spiloplevelse. Derudover hjælper Samsungs nye Game Bar spillere med hurtigt at overvåge kritiske aspekter af spillet. Du kan bruge den til at få adgang til Samsungs Super Ultrawide Gameview, hvilket giver TV-skærmen et bredt bredde-forhold – noget, der traditionelt kun er tilgængeligt på spilmonitorer.

Samsung nyheder 2021
Neo QLED er blandt de mange Samsung nyheder 2021. Foto: PR.

For dem som vil motionere, tilbyder Samsung Neo QLED muligheden for træning og en sund livsstil i eget hjem. Sidste år, da folk ikke kunne tage i fitness som de plejede, opsøgte mange forbrugere måder at holde sig i form på derhjemme. En løsning blev Samsung Health, en omfattende fitness- og mindfulness-platform, der blev lanceret i foråret 2020 sammen med partner-apps til mange typer sundhedsaktiviteter. Platformen fungerer sammen med både Samsung Neo QLED, mobile enheder og andre wearables.

Samsung nyheder 2021
Neo QLED er blandt de mange Samsung nyheder 2021. Foto: PR.

I 2021 tilføjer Samsung Health en Smart Trainer. Med et valgfrit kamera, der sælges separat, bruger Smart Trainer AI til at analysere din kropsholdning og give feedback i realtid for at forbedre din form, når du følger instruktionsvideoer. Samsung Health og Smart Trainer er i øjeblikket ikke planlagt til at blive introduceret i Norden.

I 2021 vil Samsung Neo QLEDs 8K-modeller (QN800A og QN900A) være tilgængelige i 65”, 75” og 85”, mens 4K-modellerne (QN90A og QN85A) fås i et endnu bredere udvalg fra 50”.

TV-teknologi, der afspejler din stil indendørs eller udendørs

Forbrugerne forventer i dag oplevelser, der er skræddersyet til deres behov, personlige smag og stil. Indenfor kategorien livsstils-TV tilbyder Samsung skærme designet til forskellige forbrugere og forskellige rum – både i og uden for hjemmet.

The Frame omdanner TV’et til et kunstværk, der kan tilpasses din smag og indretning. Med nye partnerskaberindenfor kunst, som NAVA Contemporary og Etsy, har The Frame endnu flere originale kunstværker for at matche forbrugernes smag. Det inkluderer også AI-baseret teknologi til automatisk at anbefale illustrationer baseret på dine valg. Med et abonnement* på Art Store kan du udvikle din egen personlige kunstsamling med et voksende bibliotek af over 1.400 verdenskendte kunstværker. The Frame har også øget billedlagerplads fra 500 megabyte i 2020 til 6 gigabyte i 2021, så du kan gemme op til 1.200 fotos i UHD-kvalitet. Fra elskede klassikere til smukke fotografier giver Art Store dig adgang til en masse forskelligt indhold for at personliggøre din indretning.

I 2021 er der nye måder at tilpasse selve rammen på; alt lige fra nye monteringsmuligheder som Slim Fit Wall Mount til fem rammemuligheder fra tredjepartsudbydere. Derudover har Samsung vi gjort rammen slankere end nogensinde: kun 24,9 millimeter, hvilket er omtrent samme dybde som en faktisk billedramme.

Samsung tilbyder også en ny måde at vise 2021 Frame på med My Shelf, som er et nyt tilbehør, der lanceres globalt senere på året, og som giver dig mulighed for at skabe en skræddersyet væg med personlige detaljer, der supplerer din skærm og indretning. My Shelf kan fastgøres til rammestørrelserne 55”, 65” og 75” og fås i fire forskellige farver: beige, hvid, brun og sort.

For dem, der savner biografoplevelsen, er The Premiere, branchens første tredobbelte laserprojektor med 4K-opløsning, og repræsenterer dermed det næste trin til hjemmebiografen. Traditionelle lampeprojektorer kan være klodsede og vanskelige at installere – og selvom de tilbyder en stor skærm, er opløsningen undertiden langt under et almindeligt TV. The Premieres minimalistiske design med afrundede kanter og en stoffinish passer ind i de fleste hjem. Placér blot The Premiere cirka 12 centimeter eller længere fra en lige væg eller en ALR-skærm.

I 2020 flyttede Samsung sin markedsledende billedkvalitet udenfor. Med The Terrace, Samsungs første udendørs TV, kan forbrugerne nyde høje billedkvalitet, lydoplevelse og smarte funktioner, udenfor. Og de kan gøre det bekymringsfrit; The Terrace er vejrbestandig med en IP55-klassificering for at beskytte mod vand og støv. Det er også nemt at installere og det er let at oprette forbindelse til kabeltjeneste og et Wi-Fi-netværk. The Terrace fås i 55”, 65”, og en ny 75” Full Sun-model er planlagt til senere på året.

Skærme, der passer til flere behov – Fra produktivitet til spil

I 2020 ændrede skærmens rolle i hjemmet sig dramatisk. For mange betød dette erhvervelse af flere skærme til flere behov. Skærmen blev en endnu større nødvendighed, da den tidligere kun var blevet brugt til at shoppe online eller surfe på sociale medier, men nu begyndte forbrugerne også at bruge den til både at arbejde, skole og leg.

For at imødekomme dette er Smart Monitor Samsungs første “do-it-all”-skærm, der forener det bedste fra skærm og TV. Smart Monitor er kompatibel med Wi-Fi, Bluetooth, Wireless DeX og Apple AirPlay 2, så forbrugerne kan arbejde hvor som helst uden at skulle oprette forbindelse til en computer. Med AirPlay 2 kan forbrugeren streame, styre og dele deres yndlingsindhold direkte fra deres iPhone, iPad eller Mac til deres skærm. Når du har brug for at slappe af, kan du nyde dine yndlingsprogrammer ved at tænde for Smart TV-platformen og få adgang til dine foretrukne streaming-apps. Smart Monitor hjælper forbrugerne med at forblive produktive, når de har brug for det – og sikrer underholdning, når de har brug for en pause.

I 2020 skabte Odyssey G9-gamingmonitoren lanceret. I år opdaterer Samsung oplevelsen med en Quantum MiniLED-skærm og premium-spillefunktioner. 1000R-skærmens krumning kombineret med Quantum MiniLED-skærmteknologi giver spillerne en oplevelse, der er ulig nogen anden. Den nye G9 er en del af Samsungs komplette sortiment af buede og flade Odyssey-gamingskærme.

Samsung nyheder 2021
Samsung Flip 75 er blandt nyhederne i 2021. Foto: PR.

For at muliggøre en ny måde at lære og arbejde sammen introducerer Samsung Interactive Display 75” FLIP, et digitalt whiteboard, som du kan skrive, tegne og redigere på. Flip giver mulighed for at arbejde med andre, hvad enten det er i klasseværelset, på kontoret eller derhjemme. Med optimeret 4K-billedkvalitet og letlæselig grafik kan et team på op til 20 personer arbejde sammen og dele indhold i realtid. Flip gør det muligt for brugerne at se en kollegas eller en lærers præsentation, hvilket giver mulighed for at arbejde sammen, selvom du ikke er i samme rum. 75” skærmen er designet til at fremme større samarbejde, øge produktiviteten og muliggøre en let udveksling af ideer, som supplement til 55”, 65” og 85” skærme.

Lyd, der matcher det visuelle

Mens Samsungs TV tilbyder utrolig lyd, overgår intet hjemmebiografoplevelsen med tilføjelsen af en Samsung soundbar. 2021-serien inkluderer den eksklusive Q-Symphony-teknologi, der synkroniserer lyd fra Samsung TV for at levere forbedret tredimensionel lyd.

For en fuld, dyb og rig fordybende oplevelse kan Q950A prale af branchens første 11.1.4-kanallyd, der bringer dig lige ind i centrum af handlingen. Den nye Bass Boost-funktion giver brugerne mulighed for at tilføje “mere boom” med et enkelt klik. For dem, der spiller musik fra deres mobile enheder, gør Tap Sound det så simpelt som blot at røre soundbaren med en enhed. Og Q950A fungerer med flere stemmeassistenter, inklusive Amazon Alexa og Bixby, hvilket gør det nemt at tage fuld kontrol over lydoplevelsen.

For en komplet, dyb og rig oplevelse har Q950A branchens første 11.1.4-kanals lyd, der fører dig lige ind i centrum af handlingen. Den nye Bass Boost-funktion giver brugerne mulighed for at tilføje “mere boom” med et enkelt klik. Til dem, der spiller musik fra deres mobile enheder, gør Tap Sound det nemt ved blot at trykke mobiltelefonen mod soundbaren. Q950A fungerer med flere stemmeassistenter, herunder Amazon Alexa og Bixby, hvilket gør det nemt at tage fuld kontrol over lydoplevelsen. Adgangen til forskellige tjenester varierer afhængigt af regionen.