Nyheder fra Ikea: Sommer 2021

Ikea er klar med masser af nyheder til den kommende sommer 2021. Nyhederne kan allerede nu købes i alle Ikea-varehuse samt online på Ikeas hjemmeside.

I takt med at dagene bliver længere, lysere og varmere, trækker vi ud i det fri under den blå himmel. Vi slår dørene op og inviterer lyset og naturen ind i hjemmet. En ny sæson er på vej. Det fejrer Ikea med nyheder til den kommende sommer 2021.

LÆS OGSÅ: Indretning af sommerhus med Ikea-møbler

LÆS OGSÅ: Billigt køkken og badeværelse fra Ikea

LÆS OGSÅ: Nye Ikea-havemøbler klar til foråret 2021

LÆS OGSÅ: Ikea med masser af nyt tilbehør til hjemmet

LÆS OGSÅ: Ikea med flere nyheder til foråret 2021

Der er ifølge boligkæden tale om nyheder, der hylder sommerens ånd og fylder dit hjem med jordnære designs og friske, lyse farver.

En ny sæson banker på døren og lysere, varmere dage er på vej. Humøret stiger og sindet lysner. Med nyheder som birketræsbordet Borgeby og Trubbnate lampeskærm hylder Ikea sommerens ånd med en kollektion af naturlige materialer, jordnære designs og lyse sommerfarver.

Nyhederne byder blandt andet på bæredygtige produkter med Voxlöv bord og stol samt Fjöjered køkkenskabe, der er lavet af ansvarligt fremskaffet bambus, der holder en livstid. Ikea præsenterer desuden de unikke produkter Tvingstrup tæppet samt Hervor og Hallive pudebetræk. Ikke to produkter er ens, da hvert enkelt pudebetræk og tæppe er håndlavet, lyder det fra den svenske boligkæde.

Ikea oplyser videre, at produkterne er lavet i samarbejde med den indiske hjælpeorganisation Rangsutra, der giver økonomisk stabilitet til kvindelige, indiske håndværkere.

Det seneste år har danskerne fundet glæde i at mødes udendørs. Det nye Fjällmott picnictæppe er perfekt til at samles med venner på stranden, i skoven eller blot i haven. Hvis sommeraftenen er for kølig til at sidde uden den store oppakning, er Ikea Fältmal, der er pude og dyne i én, perfekt til at pakke sig ekstra ind i.

At finde blandt Ikea-nyhederne er også en række bløde produkter fyldt med striber og tern i friske farver. Heriblandt Pimpernöt, Vitklöver og Bäralm dyne- og pudebetræk og Hildamaria pudebetræk.

Nyhederne kan allerede nu købes i alle Ikea-varehuse samt online på Ikeas hjemmeside.