Nye sengesæt fra Jysk kombinerer klassiske udtryk med farverige designs

Fra den 30. juni er der ny inspiration at hente til soveværelset. De nye sengesæt fra Jysk kombinerer klassiske udtryk med farverige designs.

I slutningen af juni lander de nye sengesæt fra Jysk i kædens i butikker samt online på JYSK.dk. Klassiske tern, geometriske former og blomsterprint sætter scenen for en farverig sommer.

– Med vores nye sengelinned leger vi både med farver og former. Vi vil gerne have noget til enhver smag, samtidig med at vi holder fast i vores skandinaviske minimalisme. I soveværelset er den letteste måde at give indretningen et frisk pust ved at skifte sengetøjet, og det vil vi gerne hjælpe vores kunder med, siger Kathrine Møller Vinther, som er indkøber af sengetøj i Jysk.

Et af de mest iøjnefaldende sengesæt hedder Minna, som fås i to farvarianter, nemlig blå og brændt orange. Med farvede trekanter sat sammen på kryds og tværs på den neutrale, sandfarvede baggrund giver sengesættet et forfriskende grafisk udtryk til dynen og hovedpuden.

Mønstret på sengesættet Eva trækker på designudtryk fra 70’erne og fås også i to farver, nærmere bestemt blå og grå med hvidt, grafisk print. I den klassiske ende finder man Tanja-sengesættet, som er giver de traditionelle tern nyt liv i to farver: khaki og rød. Sættet er garnfarvet, hvilket giver en blødere fornemmelse, fordi det ikke skal printes på.

To nye, blomstrede sengesæt har også fundet vej til Jysks sortiment. Mona-sættet viser små blomster i blå, rød, gul og grønne farver på hvid baggrund, mens Asta-sættet viser større blomster i mere afdæmpede nuancer på en mørk baggrund. Begge er digitalt printede, så blomstermotiverne står knivskarpe på stoffet.

Til de mindste syvsovere er der også nyt: Tre nye baby/junior-sengesæt bringer naturen indenfor med inspiration fra dyrenes verden, herunder Alice-sættet med et dyrealfabet på engelsk.

Alle sengesæt i Jysk er OEKO-TEX 100-certificeret, og de nye sæt er til salg i alle Jysk-butikker og på JYSK.dk fra den 30. juni 2020.