Ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk klar til foråret

I en kaotisk verden skal vi finde balance og fred hjemme. Det er tanken bag ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk, som netop er klar til foråret.

Usikkerhed er en velkendt følelse for mange af os i øjeblikket. Verden kan virke som et kaotisk sted, som vi prøver at finde vores vej igennem. Hjemme vil vi dog lukke døren til kaos. Her vil vi finde harmoni og ro og glemme verden udenfor. Med en ny Nordic Mood-kollektion vil Jysk genskabe roen og harmonien i dit hjem. Den nye kollektion med afdæmpede og sarte farver vil give balance i dit hjem og inspirere dig til at gøre lige, hvad du har lyst til, for at slappe af hjemme. Kollektionen vil være til salg fra midten af april.

LÆS OGSÅ: Nye havemøbler fra Ilva inspireret af 1950ernes funktionalisme

LÆS OGSÅ: Ilva løfter sløret for nyheder i foråret 2021

LÆS OGSÅ: Ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk i butikkerne i august

LÆS OGSÅ: Ikea med masser af nyt tilbehør til hjemmet

– Kollektionen passer ind i de nuværende trends med det hjemmelavede og det naturlige look. Vi har for eksempel Jo skålen med det hjemmelavede look og Eirik kurven, der er lavet af søgræs, siger Tina Nymann, der er Category Buyer i Homeware hos Jysk.

Ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk med fokus på bæredygtighed

I den nye kollektion er bæredygtighed også i fokus. Bjork opbevaringskasserne er lavet af genanvendt papir og er tilgængelig både i stor og lille størrelse. Derudover er Kejserkrone tæppet lavet af genanvendte læderrester og bringer hygge til en entre eller et køkken.

JYSK introducerer også et nyt indkøbsnet kaldet Nisl, der blandt andet er lavet af genanvendt bomuld. Det kan fås i antracitgrå, armygrøn og terracotta.

– Det er et meget rummeligt indkøbsnet, der kan bruges til mange forskellige formål. Logoet på nettet er vores nye bæredygtighedslogo kaldet Love Planet – Eeveryday Essentials, siger Tina Nymann.