Ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk i butikkerne i august

Ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk kommer til salg fra i juli på Jysk.dk, og varerne kan findes udstillet samlet i Jysks butikker senest den 5. august.

Rustikke overflader med strejf af fortiden og brændte farver er afsættet i den nye Nordic Mood-kollektion fra Jysk. Den kan findes i butikkerne fra senest den 5. august 2020.

 

– I vores nyeste Nordic Mood-kollektion vil vi gerne omfavne alle de unikke former og smukke farver fra fortidens design og give dem et moderne løft, så de passer ind i nutidens indretning, siger Tina Nymann, der er Category Buyer i Jysk.

Hun nævner eksempelvis vasen Sverre. Med form inspireret fra oldtiden, rustik overflade og elegant terrakottafarve kan den ifølge Tina Nymann give nyt liv til indretningen. De nye, dekorative fjer ved navn Kristoffer er designet til at passe til vasen, men de kan også stå for sig selv både enkeltvis eller i bundter.

Det rustikke stentøjsfad Aske er designet i en brændt farve og kan benyttes til madlavningen eller blot som et dekorationsfad. De unikke mundblæste glaskopper Anders i flere farver kan stables og klare en tur i opvaskemaskinen.

Pyntepude Kaprifol er tiltænkt hyggehjørnet, og ifølge Jysk kan puden med sine specielle striber nemt kan kombineres med hjemmets andre farveindtryk. Eksempelvis den gule quilt Valmue.

Alle varer i kollektionen kommer til salg fra den 14. juli på Jysk.dk, og varerne kan findes udstillet samlet i Jysks butikker senest den 5. august, oplyser bolighuset.

Om den nye Nordic Mood-kollektion fra Jysk

Fire gange om året sammensætter Jysk en ny kollektion af varer under navnet Nordic Mood. Varerne udstilles samlet i butikkerne, så kunderne kan få inspiration til, hvordan produkterne fungerer sammen.