Ny køkkenserie i nordisk design

Wilfa lancerer en ny køkkenserie i farven titanium. Produktsortimentet består af en kaffemaskine, blender, elkedel og brødrister.

Med lanceringen af køkkenserien af titanium vil Wilfa tilbyde sine kunder produkter, der både komplimenterer hinanden og bringer førsteklasses ydeevne til køkkenet. Foto: PR.
Med lanceringen af køkkenserien af titanium vil Wilfa tilbyde sine kunder produkter, der både komplimenterer hinanden og bringer førsteklasses ydeevne til køkkenet. Foto: PR.

Køkkenet er hjemmets centrum – her samles familien til hverdag og fest, laver madpakker, frokoster, middage og hygger sig. Derfor er det selvfølgelig naturligt, at vi bruger tid og energi på, hvordan køkkenet ser ud, og hvilke produkter der vil have plads, især på køkkenbordet. Med lanceringen af køkkenserien af titanium vil Wilfa tilbyde sine kunder produkter, der både komplimenterer hinanden og bringer førsteklasses ydeevne til køkkenet.

– Vi ser en stigende og stærk søgen efter det naturlige og stilrene i de nordiske hjem og det er her, Wilfas nye titanium-serie kommer ind, siger kategorichef i Wilfa, Jens Christian Coward.

Køkkenserien af titanium består af produkter, der er stilfulde, funktionelle, smarte og gennemtænkte, som gør det muligt at få succes i køkkenet.

– Vi vil gerne gøre det nemt at lykkes med kaffe, smoothies, varme drikke og toast, og ønsker, at vores produkter får deres faste plads på køkkenbordet. Dette er en serie, hvor både æstetik og funktionalitet mødes og flere af produkterne er allerede kåret som testvindere, fortsætter Coward

Fem års garanti

Produktserien er dækket af Wilfas markedsledende femårs garanti. Garantien blev indført på alle virksomhedens produkter fra og med september 2020. Det er noget Wilfa er alene om i branchen, og som viser, at Wilfa producerer holdbare produkter, som kunderne vil have glæde af i mange år.

Læs mere om Wilfa og alle produkterne på Wilfa.dk.

Wilfa titanium-serien indeholder følgende produkter:

  • Performance kaffemaskine
  • Xplode Vital blender
  • Classic brødrister
  • Rapids elkedel