Ny Grohe Spa Collection får alle sanser i spil

Grohe Spa-kollektion kombinerer eksklusivt design med avanceret teknologi. Kollektionen omdanner badeværelset til en oase af velvære og skaber en ny slags vandoplevelse for alle sanser.

Ny Grohe Spa Collection får alle sanser i spil. Foto: PR.
Ny Grohe Spa Collection får alle sanser i spil. Foto: PR.

I forbindelse med lanceringen af den nye digitale oplevelses-hub, Grohe X i denne uge, præsenterede GROHE en række markante nyheder, der kommer på markedet i de kommende måneder. Det drejede sig blandt andet om den nye Grohe Spa kollektion, der lanceres i september 2021, og som byder på progressivt design kombineret med avanceret teknologi.

LÆS OGSÅ: Grohe X: Grohe åbner digital oplevelses-hub

LÆS OGSÅ: Perfect Match-koncept fra Grohe skal gøre det nemmere at designe drømmebadeværelset

LÆS OGSÅ: Grohe udvider sin portefølje med nye smarte termostater

Grohe Spa står for “sundhed gennem vand” og tilbyder forbrugerne unikke vandoplevelser, der giver dem mulighed for at forkæle sig selv i perfekte øjeblikke i deres badeværelse. Nøje udvalgte farver, materialer og finish kombineret med progressive designs giver Spa kollektionen markant blikfang. Og takket være alsidige tilpasningsmuligheder har forbrugerne fuld frihed til at skræddersy deres hjemmespa efter deres egen personlige smag. Sammen med high-end teknologi og kvalitet fremstillet i Tyskland giver Grohe Spa brugerne mulighed for unikke vandoplevelser i alle detaljer.

Luksus til badeværelset med Grohe Allure

Spa kollektionen omfatter blandt andet en opdatering af den populære Grohe Allure armaturserie. Den elegante vandhane har et minimalistisk og ekstraordinært slankt design. Den nye Grohe Allure fås i mange forskellige farver og finish: Chrome, Brushed Cool Sunrise, Brushed Warm Sunset og Hard Graphite – alle perfekte til Grohe Allure Accessories.

Ny Grohe Spa Collection får alle sanser i spil. Foto: PR.
Ny Grohe Spa Collection får alle sanser i spil. Foto: PR.

Den nye Grohe Spa kollektion suppleres af to brusebadsoplevelser. Grohe Spa loft bruser giver fornemmelsen af et forfriskende vandfald i badeværelset. Takket være denne bruseløsning kan man frit vælge og kombinere forskellige brusemønstre. Der er ingen grænser, da man har stor frihed til at designe sit eget loft brusebad. Modulernes ekstra slanke design matcher både runde og firkantede designs og understreger det minimalistiske, men sofistikerede look.

Grohe Spa Body Spray fuldender den nye portefølje og opgraderer den daglige bruse rutine med en eksklusiv vandmassage. Styringen er intuitiv via pop-up-aktivering: Når man aktiverer vandet, springer kropssprayen ud af dækpladen, så man nemt kan skifte mellem Rain og Active Jet spray ved at dreje dem. Når man slukker for vandet, trækker de sig helt tilbage og passer helt ind i rosetten – slankt design for ekstra plads i brusebadet.

Fuld valgfrihed er også garanteret her med runde og firkantede designs, og de fås i forskellige Grohe-farver, der matcher den ønskede badeværelsesstil. Desuden muliggør de nye brusere miljøbevidst vandforbrug takket være vandbesparende EcoJoy-teknologi.

Find ud af de nye digitale muligheder på vores digitale oplevelses-hub Grohe X.