Nu kan du leje havemøbler fra Skagerak med Rent

Rent er en ny service, der gør det muligt at leje havemøbler fra Skagerak på abonnement, så man kan skabe de bedste rammer til forår og sommer.

Nu kan du leje havemøbler fra Skagerak med Rent. Foto: PR.
Nu kan du leje havemøbler fra Skagerak med Rent. Foto: PR.

Det er nu blevet muligt at leje havemøbler fra Skagerak ved hjælp af den nye service, Rent.

Når man lejer, sørger Rent for, at møblerne bliver vedligeholdt og genudlejet, så de hele tiden befinder sig i et bæredygtigt kredsløb.

Foto: PR.

Med den nye service får man mulighed for at afprøve forskellige stilarter til haven, sommerhuset eller terrassen, ligesom man ikke skal opbevare møblerne, når sæsonen er slut. Man får med andre ord mulighed for at se møblerne an. Når lejeperioden er slut, henter Rent møblerne, sætter dem i stand og sender dem i cirkulation hos nye brugere i de kommende sæsoner og holder dermed den bæredygtige cyklus i gang.

Foto: PR.

– Hos Skagerak sætter vi barren højt for at udvikle produkter, der er skabt med håndværksmæssig omhu, hensyntagen til miljøet og en varm og vedkommende æstetik. Det er også bæredygtighed for os. At tingene lever og overlever i det lange perspektiv. At de patinerer og akkumulerer historier. For i vores verden er gode historier og relationer det vigtigste, og vi bestræber os på at designe produkter, der er nemme at skabe dem med, fortæller administrerende direktør og indehaver af Skagerak, Jesper Panduro.

Foto: PR.

Møbler fra Drachmann, Selandia, Riviera, Virkelyst eller Between Lines-kollektionerne kan lejes på Skagerak.dk/rent sammen med parasoller og hynder. Man betaler et fast abonnement hver måned.

Foto: PR.

Rent skelner ikke mellem udlejning af helt nye møbler eller patinerede vintage møbler. Så længe de er velholdte, er kvaliteten den samme, lyder filosofien.

Skagerak har været FSC-certificerede siden 2003 og blev medlemmer af B Corp i 2016. Reclassic og Rent er to af virksomhedens seneste bæredygtige initiativer for forbrugerne. Tanken er at forlænge møblernes levetid på hver deres måde; enten ved at blive solgt som vintage eller ved at blive genudlejet.