Naturstenskollektion fra Sensa by Cosentino

Cosentino er klar med vinterens nye, eksotiske kvartsit i kollektionen af eksklusive natursten med den særlige anti-plet-behandling, Sensa by Cosentino.

Sensa by Consentino.
Sensa by Consentino. Foto: PR.

Vinterens nyhed fra Consentino, Nilo, er brasiliansk kvartsit med en smuk, dybgrå base og karakteristiske, afdæmpede åretegninger, der giver materialet et levende udtryk. Det skriver Consentino Gruppen i en pressemeddelelse.

“Naturens magiske design tilfører den nye, eksklusive nuance en unik elegance – og Nilo indgår naturligt i Sensas Premium Collection, som er karakteriseret ved højglansfinishen, Mirage og ikke mindst den skånsomme beskyttelse, Senguard.

Senguard behandlingen lader materialet ånde – mens den integreres kemisk i naturstenen og tilfører nye egenskaber, der forhindrer væsker som vand, kaffe og olie i at trænge ind og give pletter ved at ændrer materialets overfladespænding. Den banebrydende, innovative behandling, som er skabt af Cosentinos udviklingsteam, forlænger materialets holdbarhed og slidstyrke uden at påvirke hverken følelsen af en smuk natursten eller overfladens udtryk”, skriver Consentino Gruppen.

Cosentino Gruppen er en global familieejet virksomhed, der producerer og distribuerer innovative overflader til arkitektur, design og interiør.