Montana med farverige nyheder til hjemmekontoret

Montana lancerer en række farverige nyheder til hjemmekontoret. De er klar i butikkerne fra august/september 2021.

Montana lancerer nu en række møbler og accessories, der er skabt til at indhylle hjemmekontoret i farver og praktiske funktioner, uanset hvor meget plads du har til rådighed i boligen.

LÆS OGSÅ: Montana Mini serie med flere nye designs

LÆS OGSÅ: Jysk med tre bud på indretning af dit hjemmekontor

De tre væghængte skriveborde, Bureau, Workshop og Studio, opbevaringsmodulet Runner på hjul og de to organiseringsmoduler, Classify og Collect er alle en del af Montana Selection-kategorien af prækonfigurerede designs.

– I over et år har konceptet hjemmekontor været en realitet for mange af os. Nogen har haft mulighed for at dedikere et helt rum til dette, andre er ikke så heldige. Med vores lancering af møbler til hjemmekontoret, imødekommer vi denne nye realitet, siger Joakim Lassen, der er administrerende direktør hos Montana.

LÆS OGSÅ: Ilva lancerer skrivebord til et lille hjemmekontor

LÆS OGSÅ: Ikea: Tips til indretning af hjemmearbejdsplads

Bæredygtighed fås i 40 farver

De nye møbler og accessories fra Montana er certificeret med det danske indeklimamærke og EU-Blomsten, hvilket gør dem til et sikkert og bæredygtigt valg for dig, dine omgivelser og miljøet. Alle produkter fås i Montana poetiske palette af 40 farver skabt i samarbejde med tekstil- og farvedesigner, Margrethe Odgaard.

Home office nyhederne er i butikkerne fra august/september 2021.