Møbler fra Sofacompany i nye farver

Med inspiration fra Milano Design Week og Bauhaus-trenden har Sofacompany gentænkt farverne på en række populære møbler.

Møbler fra Sofacompany i nye farver.
Astha-serien i Danny Steel Grey er designet af Cathrine Rudolph og koster mellem 1599 kroner og 8999 kroner. Foto: PR.

Sofacompany lancerer nu en række populære møbler i nye farver. Det skriver møbelkæden i en pressemeddelelse.

“Samspillet mellem klassiske designs og trendsættende statement pieces er en opfordring til at skabe en indretning med karakter og mere blikfang i hjemmet”, skriver Sofacompany i meddelelsen.

Astha-serien, som blandt andet rummer både en tre-personers sofa, en chaiselong-sofa og en fodskammel, lanceres i Danny Steel Grey-stoffet og med sorte metalben.

– Vi lancerer Astha i vores Danny Steel Grey, som giver et ultrablødt feel i denne smukke, komfortable chenillekvalitet, som man får helt lyst til at ae. Vi har valgt den i en cool grå nuance, som både har et moderne udtryk og gør den til en god og langtidsholdbar investering, udtaler Line Nevers Krabbenhøft, der der designchef i Sofacompany, i pressemeddelelsen.

Møbler fra Sofacompany i nye farver.
Ava loungestolen er designet af Nikoline Tryde Hølund og koster 4999 kroner. Foto: PR.

Kædens klassiske loungestol Ava har også fået nyt udtryk med tekstilet Danny Steel Grey.

“Ava har med sin smukke, runde form og feminine puder en luksuriøs komfort med plads til, at to personer kan slappe af i stolen sammen,

En klassisk indretning i grå toner komplimenteres smukt med kontrast. Nøglen er statementmøbler, som skaber karakter og blikfang”, skriver Sofacompany.

– Et af mine bedste tips til indretning af hjemmet er at skabe kontraster. Hvis man har mange firkantede rum og måske en firkantet sofa, så fungerer det godt at sætte en rund stol til, som bløder det samlede udtryk op. Hvis man har brug for en edgy fornyelse i sit hjem, så kan jeg varmt anbefale vores Theo reol i rød. Den vil lyse op, uanset hvor den placeres. Det handler hele tiden om at bryde looket en smule og sætte sit personlige præg på hjemmet, udtaler Line Nevers Krabbenhøft.

To nyheder, Theo reolen og Flair lænestolen, udspringer af trends som Bauhaus og den ultimative designtrend under Milano Design Week: Plysset tekstil og bouclé, oplyser Sofacompany.

Møbler fra Sofacompany i nye farver.
Flair lænestol er designet af Nikoline Tryde Hølund og koster 2999 kroner. Foto: PR.

Flair betegnes som en nyfortolkning af den populære Flora lænestol. Flair er ifølge Sofacompany betrukket i et nyt tekstil kaldet Maya Cream, som er en blød, off-white bouclé.

“Det bløde, plyssede tekstil skaber karakter og kant samtidigt med, at den spreder en hyggelig stemning i hjemmet”, skriver Sofacompany,

Møbler fra Sofacompany i nye farver.
Theo reolen er designet af Cathrine Rudolph og koster 2799 kroner. Foto: PR.

“Vores klassiske reol, Theo, lanceres nu i en ny, statementfarve inspireret af Bauhaus designtrenden. Reolen består af et rødt metalstel med lækre egetræshylder som kontrast. Den røde statementfarve hedder Private og er specialfremstillet til reolen for at opnå den helt rigtige intense, røde farve. Reolen er et kontrastfyldt design og fungerer som et alsidigt møbel til entréen, køkkenet, stuen eller børneværelset”, slutter Sofacompany.