Luksuriøse lejligheder i Cyperns højeste bygning

Højhuset 360 Nicosia er Cyperns højeste bygning. Det prisvindende boligtårn er indrettet med 120 luksuriøse lejligheder.

Luksuriøse lejligheder i Cyperns højeste bygning.
Luksuriøse lejligheder i Cyperns højeste bygning.

Som den største og også en af de ældste byer på Cypern er Nicosia centrum for landets moderne liv. Som landets hovedstad rummer byen på parlamentet, højesteret, alle ambassader, store banker, og byen fungerer som øens uddannelsescenter med fem universiteter og yderligere 26 uddannelsesinstitutioner. Og nu rummer byen også 120 luksuriøse lejligheder.

En fascinerende blanding af moderne og historiske elementer, kultur og og en alsidig underholdningsscene skaber en unik atmosfære og gør det centrale Nicosia til et vidunderligt sted at bo og arbejde i. Makarios Avenue er den centrale bygade i Nicosia og det sted, hvor den mest imponerende og innovative bygning i byen ligger. Højhuset 360 Nicosia har således vundet en “​​Luxury Lifestyle Award” i kategorien “The Best Luxury Real Estate in Cyprus”. Boligtårnet skaber en helt ny standard for boliger i hovedstaden.

Den 135 meter høje bygning, der er udviklet af Cyfield Group, rejser sig over den travleste del af Nicosia og har udsigt over hele byen og endda længere end bygrænserne. 360 Nicosia ligger på en ny plads, der vil blive udviklet ved byens gågader i den nærmeste fremtid og skabe en oase med mulighed for afslapning omkring bygningen. Plazaen vil give bygningens beboere mulighed for et væld af aktiviteter samt nem adgang til shopping.

Beboerne i boligtårnet har desuden adgang til et fuldt udstyret fitnesscenter, pool, solterrasse, spa, sauna, dampbad og fælleslokaler, som altsammen ligger på 10. etage. I de tre kældre sikrer 235 parkeringspladser, at beboerne og besøgende ikke skal køre rundt om blokken flere gange med krydsede fingre, før bilen kan afsættes. Lynhurtige og komfortable elevatorer løfter derefter beboerne hurtigt op til deres lejligheder.

360 Nicosia med sine 34 etager er i øjeblikket den højeste bygning på Cypern med 360 graders udsigt fra Pentadactylos til sletterne i Mesaoria, de imponerende Troodos-bjerge og endda Morphou-kysten. Tårnet består af 120 lejligheder samt tre butikker og en restaurant i stueetagen. På 33. og 34. etage ligger der også en restaurant og en loungebar med en spektakulær udsigt over byen.

– 360 Nicosia tilbyder avanceret teknologi, der giver beboerne maksimal luksus, komfort og sikkerhed. Smarte systemer giver dig mulighed for at kontrollere alt fra din telefon eller tablet. Tårnets Α-klasse energiecertifikat viser det højeste niveau af energieffektivitet. Cyfield Group skabte mere end en bygning – det er et nyt levende koncept, der er så meget værdsat af de respekterede eksperter fra Luxury Lifestyle Awards, sagde George Chrysochos, administrerende direktør for Cyfield Group, da selskabet modtog prisen fra Luxury Lifestyle Awards.

Projektet 360 Nicosia er kendetegnet ved kun at bruge materialer af høj kvalitet, og en concierge er tilgængelig 24/7 for at imødekomme beboernes behov.