Læsejl i mesh fra Essence i nyt design

Nye, stilrene læsejl fra Essence i mesh gør det nemt og rart at opholde sig på terrassen eller i haven, selv om der er vind.

Forår og sommer er lig med meget mere udendørstid. Havemøblerne skal ud på terrassen, og haven skal nydes i fuldt flor. Men det danske vejr kan være en drilsk sag, og en frisk vind kan gøre hele oplevelsen knap så attraktiv. De nye Essence læsejl i mesh kan være løsningen på problemet – et innovativt, nyt design, der gør det muligt at sidde i læ, uden at dugen blokerer for den gode udsigt.

LÆS OGSÅ: Italiensk design til terrasse

LÆS OGSÅ: Ilva klar med flere nyheder til terrassen

LÆS OGSÅ: Nye Ikea-havemøbler klar til foråret 2021

LÆS OGSÅ: Nye havemøbler fra Ilva inspireret af 1950ernes funktionalisme

Mesh er et fintmasket stof med mange, små huller, der gør det muligt at se igennem læsejlsdugen. Det er lavet i polyester og er samtidig tætvævet nok til, at man bliver skærmet af for vind og nysgerrige blikke.

Essence læsejl med mesh-dug er dermed oplagt til dig, der vil nyde en god udsigt til eksempelvis vand, skov, have og marker. Hvis du gerne vil skærme helt af og have en tykkere dug til at blokere for en stærkere vind, skal du have fat i de almindelige Essence læsejl, som ligeledes bliver lavet i polyester.

Både almindelige læsejl med en tykkere dug samt læsejl i mesh er tilgængelige på Moreland.dk.

Essence læsejl i mesh udviklet sammen med kunderne

Der er mange muligheder og tilbehør på Moreland.dk, så man kan sætte sit læsejl op, som man vil. Det skyldes, at læsejlene igennem tiden er blevet udviklet i samarbejde med kunderne og deres behov.

For eksempel kan læsejlene trækkes op til fem meter ud og fås i forskellige højder alt efter, om man vil kigge over læsejlet og nyde udsigten eller skærmes mere til og nyde privatlivets fred.

Kunderne har også gennem tiden efterspurgt flere farvekombinationer i forhold til dug og kassette, så Essence læsejl fra Moreland.dk fås i den sorte, traditionelle farve samt en eksklusiv cremefarve og kan sammensættes med en kassette i sort, hvid eller antracitgrå.

Essence læsejl i mesh kan fås i 400×140 centimeter, mens de almindelige læsejl kan fås i længden 300, 400 og 500 centimeter samt højderne 120, 160 og 180 centimeter.

Se alle mulighederne og læs mere om læsejl på www.moreland.dk, hvor de fås fra 799 kroner.