Kraftfuld surroundlyd i ny HT-S40R-soundbar fra Sony

Sony har lanceret HT-S40R, der er et nyt, kraftfuldt lydsystem, som genskaber en ægte biograflyd i hjemmet. 

Sonys nye HT-S40R kommer med 600W ægte og kraftfuld 5.1-kanals surroundlyd, der med trådløse baghøjttalere kan bringe enhver film til live.

LÆS OGSÅ: Trådløs højtaler med wifi fra Sony

LÆS OGSÅ: Indbyggede højtalere bliver mere populære

LÆS OGSÅ: Sony lancerer SRS-XB13: En kompakt højttaler

LÆS OGSÅ: Komplet hjemmebiograf kræver god lyd

Kombinationen af soundbar, subwoofer og trådløse baghøjttalere skaber en dynamisk lydoplevelse, der fylder hele rummet.

HT-S40R kommer med et output på 600W, 5.1-kanals surroundlyd og Dolby Audio®-teknologi, som giver en kraftfuld lyd. Uanset om du binger en ny serie eller genser en gammel favorit, sørger HT-S40R for, at selv den mindste lyddetalje kommer til sin ret og bringer enhver scene til live.

Med den nye HT-S40R-soundbar kan du installere din nye hjemmebiograf lige som du ønsker med et minimum af ledninger. Takket være den trådløse forstærker, som driver baghøjttalerne, er der nemlig ingen generende ledninger i mellem.

Hvis du ønsker endnu færre ledninger i dit hjem, kan du overføre lyden trådløst til dit lydsystem med et Sony BRAVIA-tv, som understøtter trådløs tv-forbindelse.

Det er ikke kun film, som HT-S40R får til at lyde fantastisk – det kan også afspille al din yndlingsmusik. Du kan streame musik trådløst fra din smartphone ved hjælp af Bluetooth® eller bruge USB-porten for at afspille lyd fra en USB-enhed.

Designet til enhver stue

HT-S40R er udviklet med fokus på design. HT-S40R er designet med en slank, kompakt soundbar, en diskret subwoofer og trådløse baghøjttalere, der passer perfekt til BRAVIA tv’erne og din stue. Derudover kan den kompakte soundbar og baghøjttalerne vægmonteres, så du kan placere HT-S40R lige der, hvor det passer bedst i rummet – på et bord, en hylde eller monteret på væggen.

Du kan hurtigt komme i gang med at nyde lyd fra HT-S40R. Alt, du skal gøre, er at forbinde soundbaren til subwooferen og baghøjttaleren til den trådløse forstærker ved hjælp af de medfølgende kabler – og til sidst tilslutte subwooferen til dit tv. Derefter kan du nyde 5.1-kanals ægte surroundlyd. Det er også muligt at forbinde systemet via HDMI ARC, optisk eller analogt input.

Lydsystemet kommer med fire lydtilstande: Biograf, Musik, Standard og Auto, så du kan vælge den bedste indstilling ud fra det, du ser eller lytter til. Du kan også vælge tilstandene Nat og Stemme, samt regulere styrken i subwooferen for at finjustere oplevelsen.

Pris og tilgængelighed

HT-S40R bliver tilgængelig fra maj 2021 og får en vejledende udsalgspris på 3.500 kroner.

Læs mere her.