Kogeplade med emhætte fra Siemens

InductionAir Plus er en ny kogeplade med emhætte fra Siemens Hvidevarer. Den er kendetegnet ved sit flade design og kommer med nye installationsmuligheder.

Kogeplade med enhætte fra Siemens. Foto: PR.
Kogeplade med enhætte fra Siemens. Foto: PR.

Rene linjer, adspredelse og et generøst indtryk af rummet – det er ifølge Siemens Hvidevarer sådan et urbant drømmekøkken ser ud i dag. Og det kræver naturligvis en kogeplade med emhætte.

“Køkkenet er ikke kun åbent ud til opholdsstuen, men også en integreret og naturlig del af omgivelserne. Siemens Hvidevarer bidrager nu til dette konsistente look med inductionAir Plus. Den nye generation af induktions-kogeplader med integreret emhætte er baseret på et nyt, helt fladt design, ultra let rengøring og betjening. Installation i standardskabe på kun 60 centimeter i bredden, er for første gang også muligt.

Emhætten i induktionAir Plus-kogepladerne er forsænket direkte i den sort glaskeramiske overflade for et elegant og generøst helhedsindtryk. Ingen rammer eller kanter bryder det enkle flade design. Kogepladen smelter sammen med bordpladen, og det hele ser ens ud fra alle vinkler. En yderlig fordel ved det nye design er den ubesværet håndtering af gryder og pander, og ikke at forglemme 40 procent større overfladeareal. InductionAir Plus er meget støjsvag, selv når den yder sin maksimale udsugningseffekt”, lyder det fra Siemens Hvidevarer.

Kogeplade med emhætte fra Siemens – pristjek

En kogeplade med emhætte fra Siemens kan købes i blandt andet Power, Punkt1, Skousen og hos Whiteaway til priser på mellem 19.999 og 21.999 kroner. Aktuelt er Power og Punkt1 billigst med priser på 19.999 kroner, fremgår det af en søgning på Pricerunner.