Kinesisk boligindretning i moderne bjergvilla

H Design har indrettet en villa, der giver et moderne bud på kinesisk boligindretning i naturskønne omgivelse ved foden af spektakulært bjerg.

Det 680 kvadratmeter store projekt “Yueshan Mansion” ligger i naturskønne omgivelser ved foden af ​​den spektakulære bjerget Emei i Sichuan-provinsen i Kina.

Huset er designet af H Design, som ønskede at bryde med den traditionelle ruminddeling og integrere oplevelsen af den omgivende skov ved at lade bebyggelse og skov smelte roligt sammen.

Yueshan Mansion er skabt i perspektivet af bjerg og sten samt vand og himmel og designet  med øje for en ren og fredfyldt atmosfære.

De vigtigste farver i rummene er inspireret af de klipperne, vandet, vegetation i omgivelserne for at skabe harmoni mellem det naturlige lys og boligen. Farverne er i udgangspunktet afdæmpede,.

Allerede i entréen har designeren lukket de grønne toner fra Emei-bjerget ind med reference til de overlappende bjerge med grønne og frodige høje træer.

En skillevæg er lavet af glas, der er skåret i et sildebensmønster som en fortolkning af ​​bjergets form fra afstand, ligesom et gardin af regn iscenesætter udsigten over bjergene udenfor.

”Dette er ikke kun en fortolkning af integrationen af ​​rummet med de lokale omgivelser. Vi håber også, at mennesker gennem den kan være mere opmærksomme på naturen og tænke mere på balancen mellem menneskets behov og en bæredygtig udvikling af naturen”, beretter H Design om opgaven.

Funktionalitet har været det primære fokus, men den er blevet suppleret af den lokale kultur og det naturlige miljø, som er koordineret og kombineret med smagen af ​​naturen samt moderne materialer og designmetoder. Rummene byder på en afslappet og behagelig atmosfære, der præsenterer naturens mystiske miljø og poetisk æstetik.