Kat Von D’s gotiske indretningsstil

Den kendte tatovør, forfatter, model og realitystjerne Kat Von D har ikke overraskende indrettet sit enorme palæ i gotisk stil. Tag et kig her.

Kat Von D er bedst kendt for sit realityshow LA Ink, som skildrede hendes arbejde som tatovør. Hun er desuden model, pladekunstner, bestsellerforfatter, dyrerettighedsforkæmper og iværksætter, og så er det mexicanskfødte multitalent berømt for sin gotiske stil.

LÆS OGSÅ: Glamourøs Hollywood-stil i stort hus

I 2016 betalte hun ifølge TopTenRealEstateDeals.com knap 42,5 millioner kr. for LA-palæet, der fungerede som kulisse til familiekomedie Det vilde dusin og ombyggede det fuldstændigt med et spejlbadeværelse i sort og guld, en blodrød pool, en hemmelig dør og en overflod af farvede glasvinduer og udsmykkede pejse, der passer til hendes unikke æstetik.

Kat Von D's gotiske indretningsstil. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil. Foto: The Sher Group.
Kat Von D's gotiske indretningsstil. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil. Foto: The Sher Group.

I de seneste måneder har Kat lukket sit LA-studie, High Voltage Tattoo, og annonceret, at hun flytter til Indiana for at tilbringe mere tid med sin familie. Hendes spektakulære, karakteristiske hjem er nu sat til salg for svimlende 98 millioner kr.

Kat Von D's gotiske indretningsstil i stuen. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil i stuen. Foto: The Sher Group.
Kat Von D's gotiske indretningsstil i den formelle stue. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil i den formelle stue. Foto: The Sher Group.

Det tre etager høje victorianske palæ blev oprindeligt bygget i 1890’erne af Isaac Newton Van Nuys, som engang ejede hele den sydlige del af San Fernando Valley, og som byen Van Nuys er opkaldt efter. Med røde mursten og tårne ​​er den magiske ejendom fuldstændig indhegnet og ligger på over en halv hektar velplejet grund med labyrintlignende haver og springvand. Den blodrøde swimmingpool er flankeret af klassiske statuer og masser af terrasseplads.

Kat Von D's gotiske indretningsstil i spisestuen. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil i spisestuen. Foto: The Sher Group.

Den vidtstrakte hovedbolig byder på næsten 1.170 kvadratmeter, hvilket har givet plads til intet mindre end elleve soveværelser og otte badeværelser. Den store stue er forbundet med biblioteket, “hulen”, og flere andre stuer.

Kat Von D's gotiske indretningsstil i soveværelset. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil i soveværelset. Foto: The Sher Group.
Kat Von D's gotiske indretningsstil i soveværelset. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil i soveværelset. Foto: The Sher Group.

Spisestuen er beklædt med hørpaneler og farvede glasvinduer og forbundet med det fuldt renoverede køkken af ​​kokkekvalitet. En skjult bar med håndskårne vægge skjuler en hemmelig dør, der fører ud til poolen og spaen.

Kat Von D's gotiske indretningsstil i køkkenet. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil i køkkenet. Foto: The Sher Group.

Hvert værelse i huset er blevet omhyggeligt stylet med detaljerede træværk og udsmykninger. En suite med et soveværelse har et specialmalet vægmaleri med flagermus-tema og pejs. Der er i alt ​​syv værelser i hele boligen.

Kat Von D's gotiske indretningsstil på badeværelset. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil på badeværelset. Foto: The Sher Group.

Den øverste etage giver et særligt opholdsrum, der fungerer som et teater med bar og tekøkken.

Kat Von D's gotiske indretningsstil. Foto: The Sher Group.
Kat Von D’s gotiske indretningsstil. Foto: The Sher Group.

Palæet ligger i nærheden af ​​Hancock Park tæt på centrum af Los Angeles. I området ligger blandt andet The Wilshire Country Club og masser af butikker og restauranter på The Grove. På et tidspunkt var Hancock Park hjemsted for Hollywood-berømtheder fra the Golden Age, herunder Howard Hughes, Mae West, Muhammad Ali og Nat King Cole. Kvarteret tiltrækker den dag i dag stadig berømtheder som George Takei, Manny Pacquiao og Antonio Banderas.

Ejendommen er sat til salg hos Jamie Sher fra The Sher Group.