Jysk vil lade sengetøjet skabe stemningen i soveværelset

Uanset om du foretrækker et romantisk, moderne eller klassisk look i soveværelset, kan Jysks nye sengelinned hjælpe med en løsning.

Jysk vil lade sengetøjet skabe stemningen i soveværelset. Foto: Jysk.
Jysk vil lade sengetøjet skabe stemningen i soveværelset. Foto: Jysk.

Jysk har netop lanceret flere sæt nyt sengetøj med fokus på kvalitet og komfort, som kan matche alle hjem. Category Manager hos Jysk, Kathrine Møller Vinther, er ekspert, når det kommer til trends indenfor sengetøj, og hun ved lige, hvad der skal til for at give soveværelset et nyt udtryk.

LÆS OGSÅ: Jysk med nyt udvalg af Mickey Mouse-inspirerede produkter

– I en uforudsigelig tid, som den, vi lever i nu, søger vi efter harmoni, ro og ting, vi kan genkende og føle os trygge ved. Derfor har jeg udvalgt nogle favoritter blandt de nye sengesæt, som på hver deres måde er et nyt bud på hyggeligt, traditionelt design, siger Kathrine Møller Vinther.

Hun fremhæver blandt andet sengesættet Elma, som er godt til at skabe en romantisk stemning i hjemmet med sin lilla farve og simple udtryk, der bevarer roen i soveværelset.

Jysk vil lade sengetøjet skabe stemningen i soveværelset. Foto: Jysk.
Jysk vil lade sengetøjet skabe stemningen i soveværelset. Foto: Jysk.

– Dette sengesæt har frynser på både dyne- og pudebetræk, og jeg kan rigtig godt lide, hvordan det understreger det nostalgiske look og skaber en fornemmelse af luksus på samme tid, siger Kathrine Møller Vinther.

Elma er desuden lavet i 100 procent bomuld og enzymvasket for at gøre det ekstra blødt.

Nostalgiske farver

Sengesættet Abbie bringer mere leg og farve ind i soveværelset og leder tankerne tilbage til 70’erne med sit stribede mønster i varme og jordnære farver.

– Dette stribede sengesæt sender mig på en tur ned ad mindernes allé, tilbage til det afslappede, farverige, analoge årti, med batikfarvede t-shirts og trompetbukser, fortæller Kathrine Møller Vinther.

Den samme fornemmelse går igen i sengesættet Alicia, der med sit blomstermønster i lignende farver samtidig tager forskud på følelsen af sommer.

LÆS OGSÅ: Ilva med nyt til soveværelse

– Igen ser man et strejf af 70’erne med jordfarver og et naturligt look. Denne sæson er krep på vej tilbage, og Alicia er et sødt eksempel på, hvordan rynkeeffekten bidrager til den lette fornemmelse af sengesættet, siger Kathrine Møller Vinther.

De nye sengesæt er til salg nu i alle Jysks butikker og online på Jysk.dk.