Jysk præsenterer tre nye trends for 2022

Når det nye år begynder, er Jysk klar til at præsentere tre nye trends for 2022, som alle skal matche kundernes forventninger til nye farver, former og materialer.

I Jysk er det Range & Design Manager Rikke Blæsild og hendes team, der udstikker kursen for udviklingen af det kommende sortiment i 2022.

Til den kommende forårs- og sommersæson har teamet sat tre trends sammen, som supplerer hinanden godt, samtidig med at de tre trends tilbyder nogle vidt forskellige produkter.

LÆS OGSÅ: Inspiration til boligindretning med tilbehør fra Jysk

– Når vi arbejder med nye trends til Jysks sortiment, vil vi gerne have, at de både kan komplimentere hinanden og stå alene. Det skal være let for kunderne at mikse og matche produkter fra forskellige kategorier, så de kan skabe deres egen stil i hjemmet, både indendørs og udendørs, siger Rikke Blæsild.

Balance

Kort sagt arbejder trenden Balance med det minimalistiske, skandinaviske designudtryk. Utopia-trenden udforsker nye områder inden for boligindretning. Og trenden Grounded går efter at skabe en rolig og hyggelig stemning. Læs mere herunder.

Balance er blandt de tre nye trends, som Jysk præsenterer i 2022. Foto: PR.
Balance er blandt de tre nye trends, som Jysk præsenterer i 2022. Foto: PR.

Under pandemien har forbrugerne ønsket at bevæge sig tilbage til det simple liv på nye måder. Vi er blevet bekræftet i vigtigheden af at komme “back to basics”. Det er essensen af Balance.

Funktionelle og smukke produkter med en lang levetid er i høj efterspørgsel, fordi du over tid kan blive ved med at finde nye, spændende vinkler og overflader og bruge de langtidsholdbare produkter.

LÆS OGSÅ: Jysk-indkøberens tre tekstilfavoritter

Kombinationerne er uendelige, fordi farverne er de basale blandet med lidt krydderi her og der. Inspirationen kommer fra skandinaviske strande og klitter med lyse og naturlige toner.

Utopia

Utopia er blandt de tre nye trends, som Jysk præsenterer i 2022. Foto: PR.
Utopia er blandt de tre nye trends, som Jysk præsenterer i 2022. Foto: PR.

I en moderne verden er der behov for nye løsninger, nye overflader og nye designsprog. Med Utopia søger vi pladsen til det kreative på en legesyg måde.

Midt i kaos og usikkerhed søger vi en sikker havn eller et perfekt område, hvor vi kan drage et velfortjent lettelsens suk.

LÆS OGSÅ: Indretning af lille sommerhus: Makeover fra Ilva

Farvenuancerne er tydeligt skandinavisk inspirerede. Positive røde toner og fine pasteller kombineret med kaki og kølige lyseblå nuancer af nordisk sommer.

Grounded

Grounded er blandt de tre nye trends, som Jysk præsenterer i 2022. Foto: PR.
Grounded er blandt de tre nye trends, som Jysk præsenterer i 2022. Foto: PR.

I uforudsigelige tider ønsker vi alle at finde en smule ro, og det er det, Grounded giver dig. Folk finder tid og plads til refleksion, hvilket åbner op for nye muligheder og kombinationer.

LÆS OGSÅ: Ny Nordic Mood-kollektion fra Jysk klar til foråret

Der er plads til hyggelig komfort på en mere traditionel måde, men det er ikke så meget et ønske om at vende tilbage til de gode gamle dage, som det er en drivkraft til at gøre nye opdagelser i kendte omgivelser.

Farvekombinationerne taler til sanserne og gør os nysgerrige. Farvetoner inspireret af grøntsager som for eksempel fersken, løg, figen og aubergine såvel som naturlige, vilde marker med urørte blomster, hvor naturen trives.