Jysk med tre bud på indretning af dit hjemmekontor

Det er en udfordring for mange at få skabt et godt hjemmekontor. Jysk er klar med tre forskellige bud på en personlige indretning.

Der er både fordele og ulemper ved hjemmearbejde. Fleksibilitet er dog det allervigtigste, ifølge Rikke Høst Moustgaard, der er Range Manager for Furniture i Jysk. Hun peger på en personlig indretning, som omdrejningspunkt for det optimale hjemmekontor.

– Det, vi har mest brug for på vores hjemmekontor, er kombinationsmuligheder og personlige løsninger, der gør, at vi kan skifte arbejdsstillinger i løbet af dagen på en ergonomisk og sund måde, forklarer Rikke Høst Moustgaard.

Find inspiration til den bedste løsning for dig med tre forskellige indretninger her samt i galleriet under artiklen

#1: Rank ryg og hovedet højt

En ergonomisk og sund arbejdsstilling er lige så vigtig derhjemme som på kontoret. Derfor er bord og stol afgørende. Gamerstolen Nibe giver komfort til ryggen og nakken, mens hæve-sænke-bordet Slangerup giver mulighed for at skifte stilling i ny og næ. 

#2: Gamerens råd

Hvem kender den bedste opskrift på at sidde fuldt koncentreret foran hjemmecomputeren i timevis? Rigtigt, gamere! Kop- og headsetholderen på gamingskrivebordet Langholm hjælper med at holde struktur på dit skrivebord og dit hoved fokuseret.

#3: Lille arbejdsrum til store idéer

At bo i en lille lejlighed ses ofte som en forhindring til at få en komfortabel hjemmearbejdsplads. Men med Herlev skrivebordet med skuffe kan selv det mindste hjørne blive forvandlet til et produktivt kontormiljø, hvor kreativitet og store idéer kan blomstre.