Jysk med nyt udvalg af Mickey Mouse-inspirerede produkter

Jysk har skabt et moderne og elegant udvalg af Mickey Mouse-inspirerede produkter i samarbejde med Disney, som kan blive brugt af alle aldre.

At være nysgerrig, fantasifuld og eventyrlysten er ikke kun for børn. Det er budskabet med de nye Mickey Mouse-inspirerede produkter, som Jysk har skabt i samarbejde med Disney.

LÆS OGSÅ: Inspiration til boligindretning med tilbehør fra Jysk

LÆS OGSÅ: Jysk-indkøberens tre tekstilfavoritter

– Vi har i Jysk indgået et samarbejde med Disney om at udvikle nogle unikke produkter, som kun sælges i Jysk. Normalt kender man Disney-produkter fra lejetøj og tekstiler til børn, men vi har forsøgt at udvikle en kollektion, som også henvender sig til de voksne Disney-elskere, siger Søren Nissen, Purchasing Director for dyner, tekstiler og bad i Jysk.

Produkterne er derfor lavet med et fokus på en klassisk, skandinavisk elegance, samtidig med at der fastholdes et legende twist, som gør produkterne perfekt til alle aldre.

Mickey-produkterne fra Jysk

Det legende udtryk ses specielt i jaqcuard-håndklædet Mickey og sengetøjet Mickey, hvis tekstiler er dækket med Mickey Mouse-logoet i forskellige størrelser, imens de stadig opretholder elegancen ved at lade håndklædet og sengesættet være i neutrale farver. Dette giver produkterne den perfekte balance mellem leg og elegance.

Fra oktober er to nye produkter blevet tilføjet til sortimentet, henholdsvis plaiden Mickey og pyntepuden Mickey. Disse produkter er holdt i de samme neutrale farver, hvilket gør det nemt at kombinere produkterne eller bruge dem til at skabe et sammenhængende look i hele hjemmet.

Alle Mickey-produkterne kan købes nu i Jysks butikker og online på Jysk.dk.