Jysk genåbner butikker i henholdsvis Hillerød, Aars, Herning, Randers Nord og på Nørrebro i København. Foto: PR.
Jysk genåbner butikker i henholdsvis Hillerød, Aars, Herning, Randers Nord og på Nørrebro i København. Foto: PR.

Jysk har sat turbo på moderniseringen af virksomhedens 110 butikker i Danmark, og fredag den 28. januar genåbner hele fem opgraderede butikker på samme dag. Det er ny rekord.

LÆS OGSÅ: Jysk Danmark øger omsætningen i 2020/2021 med 310 millioner

I det igangværende finansår er målet at omdanne 36 butikker til det nyeste butikskoncept, og fredag den 28. januar er turen kommet til butikkerne i Hillerød, Aars, Herning, Randers Nord og på Nørrebro i København. De kan nu alle byde på mere inspiration, gulve i lyst trælook fremfor tæpper og små showrooms med eksempler på en komplet indretning af et soveværelse, en spisestue og en stue.

– Vi mener det, når vi siger, at vi hurtigst muligt vil have alle butikker i Danmark så moderne og inspirerende som muligt. Det er første gang, at vi har fem butiksaktiviteter på samme tid, og nu har vi vist, at vi kan. Jeg glæder mig over, at endnu flere af vores kunder får glæde af vores butikskoncept 3.0, siger Country Manager i Jysk Danmark, Bo V. Andersen, der traditionen tro besøger alle fem butikker på genåbningsdagen.

Snart 90 ud af 110 butikker

Det nyeste butikskoncept gør det nemmere for kunderne at navigere rundt i butikken og blive inspireret af det store udvalg af senge, møbler og tilbehør til boligindretningen, der giver hygge til hjemmet.

Når Jysks finansår slutter den 31. august 2022, vil 90 ud af 110 butikker i Danmark have det nyeste koncept, og der er dermed ikke lang vej til at opnå målet om, at samtlige butikker skal være opgraderet ved udgangen af august 2024.

Alene i det nuværende finansår lyder investeringen på 70 millioner kroner til fornyelsen af butikkerne.

LÆS OGSÅ: Jysk med stigende omsætning og overskud i 2020/2021

– Vi har kunnet se en tydelig omsætningsfremgang i de butikker, som vi allerede har ombygget. Derfor er det uden tøven, at vi investerer så stort i vores butikker til glæde for både kunder og medarbejdere, siger Bo. V. Andersen.

Inden udgangen af august 2024 skal alle 3.100 Jysk-butikker på verdensplan også opgraderes til det nyeste butikskoncept. I december rundede Jysk de første 1.000, og dermed skal der fortsat omstilles godt 2.000 butikker.