Jysk åbner ny citybutik i Lyngby Storcenter

Fredag den 19. juni åbner Jysk en ny citybutik i Lyngby Storcenter med fokus på boliginspiration og gode tilbud.

Jysk åbner ny citybutik i Lyngby Storcenter. Foto: PR.
Jysk åbner ny citybutik i Lyngby Storcenter. Foto: PR.

Fredag den 19. juni er måske ikke en speciel dato for de fleste, men for butikschef Lukas Nielsen Gotsæd bliver dagen en kulmination på flere måneders hårdt arbejde.

Lukas Nielsen Gotsæd står nemlig, sammen med resten af sit team, bag åbningen af Jysks 7. citybutik i Danmark, som kommer til at ligge i Lyngby Storcenter. I alt har Jysk 108 butikker på landsplan.

– Det er altid noget specielt at åbne en Jysk-butik, og jeg kan slet ikke vente til at mærke suset. Jeg glæder mig til at slå dørene op for vores kunder og vise dem, hvad vores citybutikker kan, og så bliver det også fedt at kunne lange en masse gode åbningstilbud over disken, siger Lukas Nielsen Gotsæd, der er udlært som elev i Jysk Helsingør.

Citybutikkerne, der er skræddersyet til storcentre, er lidt mindre end almindelige Jysk-butikker og har et håndplukket sortiment af Jysks varer. Online på Jysk.dk har kunderne adgang til et endnu bredere sortiment, som med få klik kan leveres til afhentning i citybutikken.

Men selvom sortimentet er mindre end i de større Jysk-butikker, er der ikke sparet på hverken inspirationen eller de gode tilbud i den nye citybutik.

– Vi åbner med vores nyeste butikskoncept, som gør meget mere ud af inspirationen til hjemmet. Man kan godt glæde sig til at se butikken, for den bliver virkelig flot. Vi laver blandt andet områder med udstillede varer, så man nemmere kan forestille sig dem i sit eget hjem, siger Lukas Nielsen Gotsæd.

Det er ikke kun kunderne, der ser frem til ny inspiration og gode tilbud. Også hos Lyngby Storcenter glæder man sig til at byde Jysk velkommen.

– Vi er glade for at kunne tilbyde kunderne et endnu bedre og bredere udvalg til boligen, og de vil føle sig inspireret af de mange varer. Lyngby Storcenter byder Jysk varmt velkommen, siger Sofie Brammer, marketingdirektør i Lyngby Storcenter.

Inden åbningen klokken 9 serverer Jysk-medarbejderne gratis kaffe og kage fra klokken 8 til alle morgenfriske centerkunder, der er ude efter et godt tilbud.

Jysk følger myndighedernes retningslinjer vedrørende coronavirus. Derfor vil der blandt andet være afstandsmarkører på gulvet og håndsprit i butikken samt afskærmning ved kassen. Der vil ikke være køtilbud til de første kunder, som Jysk ellers er kendt for. Derimod vil der være gode åbningstilbud helt frem til og med den 26. juni.

Butikken bliver cirka 430 kvadratmeter og kommer til at ligge lige ved siden af Føtex i stueetagen.