JKE Design fortsætter vækstrejse i samarbejde med SACKit

Nordjyske JKE Design har de seneste år formået at vende en udfordrende årrække til økonomisk opsving. Nu booster køkkenproducenten, som har forhandlere i hele landet, vækstrejsen med et nyt samarbejde med den Aalborg-baserede designvirksomhed SACKit, som skal sikre danskerne komplette løsninger, når de køber nyt køkken.

Køkkenproducenten JKE Design kunne for nyligt præsentere et flot årsregnskab med et overskud på knap fire millioner, hvilket vidner om, at den nordjyske virksomhed med forhandlere i hele landet er lykkes med en vellykket turnaround, der blandt andet involverer større organisationsforandringer og en rebranding af virksomheden. Nu fortsætter vækstrejsen med et nyt samarbejde med aalborgensiske SACKit, som betyder, at danskerne fremover kan tilvælge designvirksomhedens elegante barstole af massivt træ ved køb af nyt køkken.

– Vi er meget stolte over at få muligheden for at indgå et samarbejde med en af Nordjyllands førende designvirksomheder. Vi deler en kærlighed for nordisk design, og det betyder blandt andet, at SACKits produkter passer perfekt til den stil og kvalitet, vores køkkener har, fortæller Claus Beier, som er administrerende direktør hos JKE Design.

LÆS OGSÅ: JKE og Njordrum i designsamarbejde

LÆS OGSÅ: JKE åbner butik på på Søren Frichs Vej i Aarhus

– Helt konkret betyder samarbejdet i første omgang, at SACKits elegante barstole bliver en del af sortimentet i vores butikker. Det er en stor fordel for vores kunder, som fremover får lettere ved at forestille sig og vælge en komplet køkkenløsning med tilhørende detaljer direkte i vores showrooms. Det har vi gennem årene mærket en stor efterspørgsel på, så vi er glade for, at det nu er muligt.

Store ambitioner for fremtiden

Hos SACKit, som foruden barstole blandt andet forhandler nyfortolkninger af den klassiske sækkestol samt funktionelle livsstilsprodukter, glæder man sig ligeledes over samarbejdet.

– Vi glæder os til for alvor at skyde samarbejdet, som vi har store forventninger til, i gang. JKEs køkkener forbindes med eksklusivitet og god kvalitet, hvilket vi også stræber mod med vores egne produkter. Samarbejdet er således helt oplagt for os, og vi har da også tårnhøje ambitioner for fremtiden. Vi vil for eksempel gerne udvide samarbejdet yderligere på sigt ved at tilføje flere af vores produkter i JKEs showrooms, som kan sætte prikken over i’et i køkkenindretningen, fortæller Kristoffer Glerup, som er grundlægger og administrerende direktør hos SACKit.

SACKits Nordic barstole kan allerede nu opleves i udvalgte JKE-butikker, og efter planen udrulles stolene i samtlige butikker de kommende måneder. Barstolene fås i flere varianter, og prisen afhænger af blandt andet størrelse og materialevalg.