Japansk restaurant indrettet med 50.000 klistermærker

Et gult metalnet udgør hovedelementet i indretningen af en japansk restaurant i canadisk storby.

Designerne fra Jean de Lessard – Designer Créatifs har stået for indretningen af den japanske restaurant Isakaya Kinoya i den canadiske storby Montréal. Indretningen tager udgangspunkt i et studie af rummets vinkelrette linjer og rummets vertikalitet.

Mens funktionaliteten og æstetikken fra den oprindelige restaurant er bevaret, er tunneleffekten i stueetagen og på første sal blevet forstærket, takket være en samling af ​​polygoner, der delvist skjuler det originale murværk, der blev bevaret for sit rå udseende og af økonomiske hensyn.

Træstrukturer skaber en zigzag-sti, langs hvilken basismøbler og platforme er organiseret. Strukturerne folder sig videre ud i det renoverede køkken i stueetagen og omkring bardisken oven på, så de danner små kroge, mens variationen i materialer med forskellig opacitet giver underholdende visuelle effekter.

Projektets hovedelement er et imponerende stillads af metalnet, der er samlet på stedet. Malet i gult stiger metalstrukturen op fra gulvet og skjuler trappen. De 50.000 klistermærker, der pryder strukturen, tilføjer dynamik.