Italiensk design til terrasse

Italiensk design til terrassen fra Talenti Outdoor Living i moderne stil og med materialer, der kan klare de til tider skiftende vejrforhold i Norden.

Foråret er kommet og vi begynder at høre fulgene synge alt imens blomsterne spirer og gror. Det betyder også, at haven og terrassen skal gøres klar til mange hyggelige stunder med familie og venner. Det kan eksempelvis være med italiensk design til terrassen.

LÆS OGSÅ: Ilva klar med flere nyheder til terrassen

LÆS OGSÅ: Sofa til terrassen fra Ilva lanceres snart

LÆS OGSÅ: Nye Ikea-havemøbler klar til foråret 2021

LÆS OGSÅ: Villa i middelhavsstil med inspiration fra Hollywood

LÆ OGSÅ: Nu kan du leje havemøbler fra Skagerak med Rent

Italienske Talenti Outdoor Living har lanceret en ny kollektion af havemøbler under navnet Coral. Kollektionen består af alt, hvad man behøver til at indrette terrassen og det øvrige uderum. Smukt designet i moderne stil og med materialer, der kan klare de til tider skiftende vejrforhold i norden.

Coral kollektionen er inspireret af modularitet og er karakteriseret af materialer som aluminium og flettet reb, der både pryder møblerne og samtidig sikrer kvalitet og lang holdbarhed.

Det flettede reb er en gennemgående detalje på siddemøblerne sammen med det karakteristiske stel i aluminium på bordene, der er udført med en stenbordplade.

Møblerne findes i to farver; hvid/beige og graphite/mørkegrå.

I kollektionen findes der:

  • Modulopbyggede sofaer og sofaborde
  • Loungestol
  • Spisebordsstole og spisebord
  • Barstole og bardbord
  • Solsenge

Alle materialerne er modstandsdygtige overfor UV stråler og tekstilerne er vandafvisende. Betrækket på hynderne er aftageligt for nem rengøring og vedligeholdelse, og de er polstret med quick-dry skum.

Hele kollektionen findes på: #CORALCOLLECTION