Indretning af altan med loungestemning fra Ilva

Indretning af en altan handler om at få udnyttet de få kvadratmeter, så det indbyder til hygge i den danske forårs- og sommersol, lyder det fra Ilva.

I løbet af det seneste år er uderummet blev en langt større prioritet hos mange altan- og terrasseejere. Indretning af en altan handler ifølge Ilva om at skabe hygge hjemme og pleje det nære. Selvom mange altaner er små, så er det skønt at få udnyttet de få kvadratmeter, så det indbyder til hygge i den danske forårs- og sommersol.

LÆS OGSÅ: Havekatalog fra Ilva 2021 er landet

LÆS OGSÅ: Nye havemøbler fra Ilva inspireret af 1950ernes funktionalisme

Ilvas forårs- og sommerkollektion til haven byder på skønne nyheder, der passer perfekt til mange altaner. Når pladsen er trang, så er det godt med møbler, der fylder mindre og fleksible designs. Risi cafésættet består af et lille cafébord og to stole i et let og enkelt design. Ryggen på stolene består af strækmesh, som giver et luftigt og stringent udtryk. Designet er holdt stilrent, så det er let at tilføre hygge med blomster og hynder.

Fleksibelt loungedesign fra Ilva til indretning af altan

Hvis der er plads til en lille sofa på altanen, så er Bragno loungehavesættet helt perfekt. Det består nemlig af 3 moduler, som kan sammensættes som ønsket. For eksempel kan midterstykket bruges som en ekstra siddeplads eller et lille bord, hvis man fjerner hynden. Tilfør godt med puder og plaider for at give altanen et hjemligt udtryk.

Planter og krukker: More is more

Når der skal skrues op for hyggen og forårsstemningen på altanen, så er blomster og planter i skønne krukker et rigtig godt bud. Mindre altaner kan sagtens indrettes med en masse planter, både store og små. Det skaber et lækkert, botanisk udtryk, som indbyder til hygge på lyse sommeraftener.

LÆS OGSÅ: Havemøbler fra Ilva klar til foråret

LÆS OGSÅ: Nye Ikea-havemøbler klar til foråret 2021

På billederne i galleriet øverst i denne artikel ses:

Risi cafésæt i grå pulverlakeret stål, normalpris 1.697 kroner
Bragno loungehavesæt, normalpris 6.999 kroner
Halsia pudebetræk, normalpris 159 kroner
Tulip havepyntepude i støvet grøn, normalpris 149 kroner
Tonya naturtæppe 120 cm, normalpris 379 kroner
Dami kurv i naturfarvet søgræs m. sorte striber, 35 x 39 cm, normalpris 279 kroner
Dami kurv i naturfarvet søgræs m. sorte striber, 27 x 26 cm, normalpris 149 kroner
Almind krukke, 41 x 30,5 cm, normalpris 449 kroner